Alkoholio itaka

Alkoholio itaka

Esu isitikines, kad nors vienas is jusu, bent karta bendravo Bangoje isgere. As pats asmeniskai, viena karta rasinejau toks girtas kad ryte paskaites pats nustebau is kur tokiu minciu sugalvojau.

Ir tik nesakykit, kad jums taip nebuvo.
Prasau pasisakyti.Girtas

As tik girta ir terasineju Juokiasi

O ka labiausia megsti gerti?Girtas

pastebėjau - kai girtas rašai, darai labai daug klaidų Nekaltas

Bet yra vienas privalumas - liezuvis nesipina.

Buvau i sidra inikus, dabar perejau prie Kvanchara ar Kinzmarauli. Manau dar veliau brendi ar viski gersiu Girtas palaipsniui degraduoju Juokiasi

Buvau i sidra inikus, dabar perejau prie Kvanchara ar Kinzmarauli. Manau dar veliau brendi ar viski gersiu Girtas palaipsniui degraduoju Juokiasi

[/quote]

Ne tu nedegraduoji, o paprasciausia oras lauke sala. Vidurziemi itariu spirita reikes gert. Sidras tokiu oru nelabai, kaip ir alus. As tai dar is inercijos alu pagurksnoju, bet matau teks i degtine pereiti.Apakęs

Bet yra vienas privalumas - liezuvis nesipina.

[/quote]

Uztat pirstai ant klaviaturos pinasiCha cha

Ziema, susisildymui vien degtinele nepades - reikes gyvo radiatoriaus Liežuvis

O del klaidu - net girta ju darau maziau, nei kai kurie negirti Liežuvis

Na, gyvas radijatorius gerai bet kuriuo metų laiku Šypsena

Na kai buvo + 35 , tai su gyvu radiatoriumi buvo truputi per silta.Baisu

tuomet su radiatorium kartu po drungnu dusu palindus reikejo stoveti…ir ne tik stoveti Nekaltas

As neprablaiveju Liežuvis Tad visi komentarai vietoje Juokiasi

Beda tam, kad nerandu savo Girtas parasytu ziniu… Bet kai ieskau, ir randu savo atsakymu, kai rasiau, kai nebuvau isgerus - tai kartais ir blogiau BaisuMirkt Liežuvis

tikesit ar ne - as nerasau isgeres nieko ir nedarau ir nestovi man girtam Ne tai as girtas einu miegot is karto Taip kad neapsikiaulinciau

Dauguma mūsų čia tokie JuokiasiJuokiasi

As tai tiesiai nuo bravoro fabrikelio zinutes rasau- ikali, aplanko pegasas ar muza, rasau.Ner minciu- pakrapnoji stiklinaiten pirmo varymo vidiniu lasiuku-sudie razumeli, ziurek -ant peties kipsiukas sedi ir teisinga minti porinaLiežuvisLiežuvisLiežuvis Ale gal neblogai but sekretore, nereiket nei klavieturos minkytJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Vyrai gere, vyrai gers
Kol zemele apsivers
Kai zemele apsivers
Ant griuvesiu vyrai gers…TaurėTaurėTaurėTaurėAlusAlusAlusAlusLabas

aha - kodel TOOOOKI Apakęs kompleksuoti blaivi ???