Alkocholis + maisto papildai =mano nuotykis
nu pries pora savaiciu nusipirkau amino rugsciu 250 tableciu, universalo kreatino ir rusisko proteino tokiam blizganciam pakely. nu nusprendziau po traumo atsigaut nes buvo ranka luzus tai reikejo uzsimest konors. nu pora savaiciu pavariau, viskas zajbys priaugau nuo 83 kg iki 86 kg gryzo svoriai gal net padidejo man atrodo, jo padidejo. per visa ta laika buvau prisizadejes negert(kol vartoju), bet vakar draugeliai sugunde ir siandien atsikeliu ir vel 83 kg besveriu!!! kas cia per bajeris? ar kenkia kai vartoji papildus gerimas ar ne? ar neisnyksta ten tos visos amino rugstys ir kreatinas kai uzgeri alkocholio? ar smunka efektyvumas ju jeigu geri ? tai va butu malonu jei atsakytumet.
bandyk taip toliau
Ale tu kaip merga kokia seki savo svori
nebijok. svoris del to nenukrito. save zalodamas,nevalgydamas baltymu,stipriai kilnodamas svorius, nenumesi daugiau kaip 0.8kg. raumenu. taip kad gali but laimingas. ten tik vandens balansas pakito. as pvz sveriu nuo 83 iki 86. toks svyravimas leistinas.
Kenkia ir labai stipriai.
Pazinojau viena bica kuris vartojo maisto papildus.Jis svere 93kg, bet pradejo bicas gerti.Ir ka jus galvojet.Svoris krito ahujienai greitai.Dabar jis sveria 75 kg.
ble koks skirtumas valgai papildus ar ne.kai geri alkoholi tai kazkiektai vandens organizme prarandi ir taip toliau.jei nori kad nekristu arba bent jau ne tiek daug gerk alu.
Koks tavo reikalas!
Ka jis nori ta jis daro!
Jei geri tada nx sportuoji ir papildus vartoji viskas nueis sh…
alkoholis vandeni is taves isgarino del to ir nukrito biski
Jei išvėmiai 3 kilus tai ko norėti?Nieko čia baisaus.Kai išgeriu pora parų ir man tas pats būna.Po to vėl į kačialkę ir viskas tvarkoj.