ALIOAS PSICHIATRE
zmones, prasyciau jusu nepainioti manes su psichologe, nes as esu psichiatre, norit jus to ar ne, teks susitaikyti.
galite pas mane uzsirasyti i gydyma, jei jums to nereikia galite uzrasyti ka nors is pazistamu, kurie nedrista patys zengti pirmo zingsnio pasveikimo link. kol kas jokiu mokesciu nereikalauju(argi ne as?)
jei atvejis bus sunkus, tai gal ir kazka is jusu paimsiu. o kai nagrabliu mnogo deneg, atidarysiu nuosava klinika ir galesite lankyti mano seansus, o kol kas padesiu jums cia, vietoj. laukiu.
Padek man…
dura, tu bliamba velniop, neuzkirsk.paziurek i savo paskutines tris temas, jos vienodod.tau dar neaisku kad tau niekas nieko nepasakos ir jokiu prikolu nebus?!
issitrink galva, arba nyk is cia
tu cia ant manes prasom neskiesk…klientu as jau turejau…is ptadziu reikia pasiskelbt, kad po to visi zinotu, kur gali kreiptis…
o tau tai tikrai reiketu pagalbos…kazkoks nelabai tu…
kokiu problemu turi?
Keistuole tu ka man ce siulai visai forumui pasakoti?
A
[/quote]
tu cia ant manes prasom neskiesk…klientu as jau turejau…is ptadziu reikia pasiskelbt, kad po to visi zinotu, kur gali kreiptis…
[/quote]
nepisk tu man mazgu, visiems is eiles siulai pas tave kreiptis.
tu bent recepteli relaniumui gali israsyt?
tai priklauso, koks gydymo metodas tau geriausias. jei gedijiesi rasyti apie savo problemas visiems forume, tai gali man rasyti i privata.
[/quote]
nepisk tu man mazgu, visiems is eiles siulai pas tave kreiptis.
tu bent recepteli relaniumui gali israsyt?
[/quote]
siulau visiems, nes dar nespejau diagnuozoti visu. jau kai kuriuos zinau kurie turetu pas mane kreiptis…receptelio as tau neisrasysiu, nes as gydau naturaliuoju budu, be vaistu.
siulau visiems, nes dar nespejau diagnuozoti visu. jau kai kuriuos zinau kurie turetu pas mane kreiptis…receptelio as tau neisrasysiu, nes as gydau naturaliuoju budu, be vaistu.
[/quote]
eik tu velniop su savo tuo naturalioju budu.
pati nixuja nenurauki, dar ne vieno gudraus zodzio medicinos terminais nepasakei, tai dar nezinai kur kontrabandiniu trankvilizatoriu gaut, kad zmogus po sunkios dienos atsipalaiduot galetum!!!
nyk is cia arba baik terst eteri su tais savo briedais.
psichitrai kartais patys supsicheja
psichitrai kartais patys supsicheja
[/quote]
del sitos gali neabejot
aciu bet kolkas nereikia
o tai kuo gali padeti
manau,kad ja pacia nesenai paleido
prisiklause tenai o dabar kartoja kaip papuga
ir baigia visus nervus suest, zertva nelaiminga.
jo prakeikta kur.va ja reiketu iszhaginti,kad savaite ishsisketus vaiksciotu
[c
jo prakeikta kur.va ja reiketu iszhaginti,kad savaite ishsisketus vaiksciotu
[/quote]
idealiausia butu ta psiche su silvestru35 kartu rakam paklubdyt, pasisamdyt koki seseta augaotu zaliuku su beizdolo lazdom ir suorganizuot abiem karsta meiles nakti su sportiniu inventorium.