Algis Ramanauskas - Greitai & Rimas Šapauskas. Radioshow. Fanklubas.

Algis Ramanauskas - Greitai & Rimas Šapauskas. Radioshow. Fanklubas.

Sveiki! Turiu garbės paskelbti šį fanklubą atidarytu. Tikiuosi, jog jis suklestės. Čia kviečiu rinktis ir išsakyti savo mintis visus ištikimiausius “Radioshow”, tolesnių jos atmainų, kaip “Orbita”, “Ragai” bei jų kūrėjų gerbėjus ir fanus. Gali čia užsukti ir priešai bei žurnalistai(tokiems mes cenzūrą įvesim, apkaltą surengsim ir parodysim, kas būna, kada ežys kelnėse išdygsta!), kviečiami korumpuoti pareigūnai, Seimo nariai bei kunigai gėjai ir tautinių mažumų atstovai - laukiami visi. Taip, kad gero pasibuvimo! LIETUVA - LIETUVIAMS!

Na, as irgi esu “peliuku” gerbejas. O “Ragai” - tai Lietuvos veidrodis. Puikiai ismano savo darba bicai. Taip Taip Taip

Ahoj !!! Cha chaPrisimenu dar tuos laikus kai naktimis transliavo tokia radijo stotis ULtra Vires Juokiasi

“Ultra Vires”, tai “Ultra Vires”, o pameni, kai kas antrą šeštadienį varydavo per “Radiocentrą”?

bet man tie per UV laikai labiau prisimena Taip

per RC naktimis gerai dedavo, pamenu… dar kazkur kasetes metosi su irasais (tikiuosi), beje klaipedoj per vox maris, ir dabar deda biciukai, kas pusvalandi

Klausyk, gal galima būtų pas Tave tas kasetes persitašyti?! Aš sao kažkur prateriojau…

yrasyk mane i klubo ikureju gretas. RadioShow yra mano ikvepejai.

siandien zvilgtelsiu i kasetyna, ir jei dievai bus mielasirdingi tikiuos ja iskast, o tada jau kazkaip reiks i koki ftp imest irasius i mp3, niu ziuersim nepazadu

Klubą kuriu ne aš vienas, o mes visi kartu, taip, kad pranešu, gerbiamas koleg, jog estae tikrų tikriausias klubo narys ir kūrėjas. P.S. Gal kas kokį linksmą nutikimą, anekdotėlį apie mūsų kumyrus, citatėlę?

Respect Algiui ir Rimui, jie nerealus Gerai Taip

zjb ciuvai. ir ju tas juodas humoras visai Gerai. orbita… kol neissisunke, tai buvo kazkas… Myliu

O, kad sugrįžtų tie laikai!.. Bet sutik, kad ir dabar “Ragai” yra puikūs, vyrukai nesnaudžia, išlaiko gerą vardą.

nznau. Ragu nesu mates. nes jau beveik visai neziuriu tv. Pavargęs Nežinau

O vertėtų juos pažiūrėti. Daug prarandi, daug.

is principo, Ragai - nebe tas, kas buvo Radio Sou. kai Radio sou buvo antonimas Dviracio sou (oooo… labai seniai), tai tada juos mazai kas ziurejo/klause. ir as galvoju, kad is viso to mixo - RS + DZynios = gavosi ragai, kad butu prieinama lietuviu liaudziai. siaip normaliai. geriau nei lalaila, o kodel jos reitingai tokie auksti ? beveik kaip Sroviu Cha cha Juokiasi

teks nusivilt nebera pas mane tos kasetes, dar yra sansas mizernas, kad pas svogeri uzsigulejo…

Todėl, kad “Lalaila” yra prieinama etatiniams Palangos lankytojams arba, paprastai tariant, urlaganams. Jau vien dėl to, kad ją “veda” vienas iš JŲ. Tipo, savas bičas. Nesakyk, “Ragai” tikrai yra gerai - niekas kitas tiek blevyzgoti neišdrįsta, o ir bukagalvis nelabai susigalvotų tokius bajerius.