Alergija šuniukui

Alergija šuniukui

Turim 2.5 mėn bokseriuką. Problema ta, kad kur jis prisiliečia, toj vietoj mano odą iš karto išberia, o dar sloga, čiaudulys ir perštinčios akys Liūdna
Į kitus šunis visada normaliai reaguodavau.

Gal kas žinot nuo ko taip gali būti? Gal praeis? Gal patys su tuo esat susidūrę?
Patarkit, labai prašau ką nors. Nes savijauta tai tikrai Blogai , o atsisakyti šuniuko jau nebegalim.

Jeigu taip ir toliau bus niekur nedingsi-turėsi atsisakyti Apakęs
Patarimas būtų mažiau kontaktuok su šuniu,bet čia nesamonė gaunasi,šuo tai tavo Aš nekaltas

Nemanau, kad gali ka nors pakeisti… Nebent nuolat gerti antialergenus, bet perspektyva neviliojanti, turint omeny, kad shuo bus su tavim pakankamai ilga gyvenimo tarpsni… Man tokia pati situacija su katinais… Nors dabar namie turiu kate, kuri turbut yra vienintele nekelianti man alergijos Šypsena Nezinau, kodel… Kazkox stebuklas Apakęs Cha cha

man tas pats su katem. tam kambary kur kate galiu buti max. 15 minuciu. po to akys, ciaudau…

girdejau, kad yra gydimas. ilgas ir brangus, bet pagydo. pasitark su doctor’u.

Kiek zinau tai to nepagydisi, ir kuo toliau tuo bus blogiau. Vienintele iseitis mano manymu - atsisakyt suns arba laikyt ji lauke, prieziura paliekant kitiems seimos nariams. Nors aisku cia ne iseitis Liūdna vis delto gal pasikonsultuok su gydytoju, dazniau sukuok ir maudyk suni, neleisk eiti i kambari kuriame miegi, neleisk lipti ant baldu… Nu nzn ka dar patart, labai uzjauciu Liūdna

Atsisakyti suns tokiu atveju - NESAMONE!!!
As pati esu alergiska katems ir sunims, taciau minetieji simptomai (sloga, ciaudulys, asarojimas, kvepavimo taku spazmai) pasireisia tik bendraujant su SVETIMAIS sunimis ir katemis. Nuo savo suns ir katino irgi savaite buvo alergija, bet pageriau vaistus ir organizmas po savaites kitos pats priprato. Kai gyvenau pas tevus, buvau pripratusi prie ju suns ir katino, bet dabar, pas juos nuvaziavus, man vel prsideda baisinga alergija.
Taigi, siulau toliau auginti savo suniuka ir kuri laika vartoti vaistus. Manau, organizmas greitai prisitaikys.

Mano vyras buvo alergiskas sunims, bet kazkaip idomiai - tik patinams. Ciaudedavo, asarodavo… Todel pirmiausiai mes isigijome kalyte, nuo jos nebuvo jokios alergijos. Paskui kazkaip pasiryzom dar isigyti patina, o po kurio laiko - dar viena. Viskas tvarkoj, isskyrus viena atveji. Vyras pats isvale suniui paraanalines liaukas, ir po kurio laiko pradejo ne siaip ciaudeti, o tiesiog dusti. Teko skubiai begti i vaistine.
Kazkur skaiciau, kad alergija sukelia ne patys suns plaukai, o visokios odos isskyros, ypac, jei suo ne visai sveikas. Tokiam mazam suniukui vargu ar bus perpildytos liaukos. Gal uztektu ji tiesiog ismaudyti?

Šuniuką maudėm ir blusytes išnaikinom, bet vis tiek ta alergija nepraeina o , sakyčiau, po truputį stiprėja Liūdna Mažiau su juo kontaktuoti irgi sunkiai sekasi, nes jis mažutis dar ir kvailutis-labai mėgsta glaustytis, o ir šiaip sekioja visur iš paskos. Na ir kažkaip juk reikia jį paglostyti, kai gerai elgiasi Šypsena

O vaistai, kurie buvo paminėti, tai kokie? Šiaip antialerginiai ar kažkas spec?

Mano vyras paprastai naudodavo suprastina arba tavegila, standartinius antihistaminus.

Reiks pabandyt suprastiną, nes nuo tavegilo taip migdo, kad šuniukas pagalvotų, jog ilgam miriau Cha cha

labai geri vaistai nuo alergijos:CLARITINE.brangus,bet tikrai veiksmingi.pati geriu

2 satina:
O tu juos pastoviai vartoji ar tik kai tenka su šuniuku kontaktuoti? Šypsena

poliklynikose galima issityrt del alergijos, kartais buna ne del pacio suns o del kokiu parazitu ar konors panasaus.

Tu palauk koki menesi ir tada pamatysi .gal praeis

JuokiasiJuokiasiJuokiasi tema sukurtu prieš kokius du metusCha cha neblogas patarimasGerai