Alergija namu dulkiu erkems?

Alergija namu dulkiu erkems?

Gal kas zinote ka nors plauciau apie tai?
Zinau, kad patalyne tik sintetine, jokiu kilimu, uzuolaidu,
vilnoniu rubu ir t.t. Bet gi siaubas! Baisu

Pati su tuo nesusidūriau, bet radau puslapį internete, pasidairyk, gal rasi sau naudingos info Mirkt

http://www.aai.lt/alergija/alergenai/erkes.htm

aha shita skaiciau Šypsena

man tokia alergija. Kartą buvo visai nekas, nuoaltinė sloga ir pan. Pasigydžiau tabletėmis ir jau antri metai - nieko. Ir kilimai pas mus namie tebėra.

as irgi tokia alergija turiu.namie turi buti ideali svara,nes kitaip ciaudau,akys asaroja.anksciau kai pasijungdavom siurbli"audra" ne antros jaunystes,tai reikdavo is namu iseiti pasivaikscioti.dabar geras siurblys,vilnoniai kilimai.atrodo maziau dirgina…

Gryda, o kokiomis tabletėmis gydeisi?Drovus

man gydytoja išrašė Aerius. Brangios tabletės Taip - apie 50 Lt. Bet tu pati nepirk, pasikonsultuok su gydytoju.
Aną pavasarį jau nebėjau pas gydytoją, o pati paprašaiau vaistinėj vaistų nuo alerginės slogos, truputį pagėriau, tad nebuvo jokios alergijos žiedadulkėms. Visą vasarą taip ir neprireikė jokių vaistų. Žiūrėsiu, kaip bus ateinantį pavasarį - gal visai nebereikės?

nu vaziuok i alergologini centra ir pasidaryk tyrima kam esi aplamai alergiska.Tuomet gydytoja israsys vaistu ir pasakys kada ir kaip juos gerti.Mirkt

Cetirizine 10 mg. tabletes panasios i Aerius, bet pigesnes. Galima rinktis.

Neseniai girdejau apie nauja purskala nuo erkuciu namuose Milbiol.Jis pradzioje purskiamas pora kartu kas dvi savaites,o veliau kas 8 men ant visko:patalynes,kilimu,baldu.Nekenksmingas.Erkutes lyg ir apsinuodija ar tai mirsta is bado.Reklamavo viena is sveikatos laidu per TV.Pabandyk.

Gal zinote kaune kur koks alergologinis kabinetas yra? Nes po poliklinikas nesinori duotis, bo uzknisa eiles ir visiskas daktaru abejingumas

Mano mažoji alergiška dulkių erkėms- dabar geria tabletes("Ketatifen"-4.30ltCha cha) ir nieko, nors jos alergija yra medžiams ir jų žiedadulkėms, be to- negali valgyt per daug šokolado ir pieno gert. Alergijos žolėms neturi- nustatė MDC Vilniuj, tai ir nustojom sirgt peršalimo ligomis. Beje- yra įtarimas, kad alergiją erkėms sukelia ir kokosiniai čiužiniai, nes maniškei nustatė alerginę reakciją tai erkutei, kuri savaime Lietuvoj negyvena, o tik pietiniuose kraštuose ir gydytoja sakė, kad su tų čiužinių pasirodymu atsirado daug alergiškų vaikųPavargęs Kaune berods klinikose tą galima atlikt, daugiau nežinauNežinau

O cia kalbat apie alergija kuri sukelia tokius simptomus?;
nuolatinis ciaudejimas, sloga, beto man nuo salcio isberia visa kuna is vidaus, net skauda viska.Na buvo man ta alergija gilioj vaikystej, bet…tik pries 2 menesius vel prasidejo.

tai gal tau alergija šalčiui? Nekaltas