Ale webasto

Ale webasto

Zinau, kad isimta is dyzelines masinos, kiek suprantu cia slapio tipo, yra ekranelis su laidu Šypsena speju truksta dar kuro pompos Šypsena Bet siaip gal kas isivaizduoju koks cia modelis ar bent kazka, nes lentele ant korpuso kazkokia nenusivalo ir nieko neina paskaityt Mirkt but idomu kokia instrukcija istraukti, ar ji verta demesio ar palikt toliau garaze gulet Šypsena

kiek pinigu nori?

Nenoriu Šypsenagaraze ant lentynos gulejo, pagalvojau, kad gal sau vertetu kazku isigrust, tik pirmiausia reik pabandyt pasileist ji ŠypsenaPagalvojau gal dalyviai zinotu koks cia modelis pagal isvaizda? butu lengviau pajunginet Šypsena

Pas mane avensyje originaliai eina panasi webasto, per metus esu kokius 2 kartus panaudojas. Man ji kazkaip nereikalinga

kiek pinigu nori?

taigi sako nenori pinigu, imkit uz dyka Gerai

pinigų kiek nori?

Nori kiek pinigu ?

Blogietis> korpusas panasiai atrodo? ten ant sono yra lentele su pavadinimu ir modeliu ir pan, gal pafotkint galetum prie progos?

O rimtai, kiek pinigu noretai?

ble is neisdidintos fotkes kazkaip susisviete, kad cia ppyzdos pompa.

cia ebershpacher D5WSC, ir jis turi viska savyje, taip kad jam nebereik jokiu kuro pompu

nakcius Juokiasi o dar kazkurioje temoje guodesi kad pas ji fantazijos nera Juokiasi Žliumbia Juokiasi

----> baisingai dekui radau jau daug dbr apie juos Šypsena

Edgariukas -> Tik korpuso forma pas mane panasi, o taip skiriasi,kad lengviau butu, pas mane toks, koks sioje nuorodoje auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-yra-webasto-lieti-ratai- sildomas-priekinis-742252.html

sita webasta yra l gera. nereik jokios pompos. kaina apie 3k naujos. pries pora sav tokia montavau kaip tik!