Alcatel 500 akumuliatorius

Alcatel 500 akumuliatorius

2auriux
gi si Nokia luzineja , kaip pasiutusCha cha, na jei pasiseks gali ir gera nurautŠypsenabet jei tik pasiseksŠypsena
Alcatelis daugiau na kaip cia pasakius biznio klasesŠypsenaŠypsena jame nera zaidimu, logu…bet uztai uzrasu knygelej(300 numeriu) gali prirasyt 2 emailo adresus darbo adresa,tel numeri, savo adresa,panos adresa ir t.t.
Jis mazesnisŠypsena
Ai man labiau patinka AlcatelisCha cha

o kas be ko Alcatel 511 geriau, bet ir kaina skiriasi Liūdna

Jo kaiesta kazkaip. Maniskis irgi is uzsienio ir dar neatristas kol kas. Gali buti kad pas tave softas kitoks. Nes kaip suprantu Alcatel 500, nuo 501 skiriasi kazkuo. Kad yra kelios softo versijos tai faktas, nes Alcatel’'io puslapyje suvedes softo versija gali pasitikrinti ar galima per WAP parsisiusti melodiju ir t.t. nes ne visos Alcatel softo versijos tai palaiko.

Turejau Alcatel’‘i 501.Akumas laike neblogai(4-5 paras),bet bug’'u buvo.Ir dar nepatiko,kad zadintuvui buvo galima nustatyti tik 1 ikyru pypsejima.Jei dabar keist tai keisk i Alcatel 511.

2auriux

vau o pas mane turbut softas kox nors netox, nes zadina tik per kalendoriuŠypsenaGerasŠypsena
Matai jisai is uzusienio parvestas.

Nueik OMNI centra ir nusipirksi o uz dika nekas tau nepardosLiūdna Turu ALCATEL 701)ir nuorejau 2 Akumo reikejo pakloti Apakęs apie 150Lt. akumas Polimerinis.

senarijus nekoks

Čia Lietuvoje vyksta lengtynės? Aš nekaltas