sitas tai geras
as turiu majke su uzrasu: beer delivery guy
tik su mazeikiu lokio reikia daryti nes visos kompanijos ir taip pasikelusios
tai su bites logo darysim? sejp galiu pasneket su kalnu kad maiku duotu, baltos kampe kalnapilis grand, normali medziaga, su kalnieriuku. tik negarantuoju 100% kad duos. ka manot? logo jau patys uzsimestume
Eilinis bajeris-visi viską žada,organizuoja,o šiaip-niekas niekuo neužsiims
Tebūnie mano žinutė kaip šauksmas kažkam-Jului?
Mano dydis-42-44
Žodžiu-vaikiška
aduvancikas kokia pesimiste
normaliai,entuziazmas ir Aduvanciko puses … aisku jei visi nurodysim tik dydzius Jului nieks nieko ir nepadarys
padarysim,jei noresim
Kazkada maciau tokia maikute kur vietoj Nokia (tokiu pat sriftu kaip Nokia) buvo parasyta Vodka connecting people, butu galima tada uzrasyt BEER connecting people
(mintis)
Padidinti fantazijai naudojames paieska orangedogtshirts.co.uk/tshirts/od0016/od0016-black.jpgslayeroffice.com/gr/officewear/beer_tshirt.jpg
geek-shirt.de/images/gross/4213-cl-shirt-water-beer.jpgfun-24.de/images/gross/1073-shirt-beer-inside.jpgbeercanbob.com/images/embcan03.jpg
freepages.family.rootsweb.com/~bobofwa/images/06-15-02_beer_t_s hirt.jpgbrandy.weblogs.us/images/Donnie.JPG
coshops.com/stores_app/images/images_105/LH19princessbeerBIG.jp gi15.ebayimg.com/03/i/03/2e/5d/0c_1_b.JPGcrackmeup.com/images/shirts/1310123T.jpg nors siaip mane labiau futbolo komanda domina
aciu Amie einu ziuret
bet itariu del futbolo varzybu prireiks ir tsvo pgalbos
bo as ten tiek ir tesusigaudau
orangedogtshirts.co.uk/tshirts/od0016/od0016-black.jpgslayeroffice.com/gr/officewear/beer_tshirt.jpgcrackmeup.com/images/shirts/1310123T.jpg sitie man visi
zodziu man visu egzemplioriu po viena vidutini dydy, ir po viena XXL didi, nes i senatve zadu sustoreti
yra geru
Laisvai. Pirma ko mums reikes, tai maikes. Antra - alaus kokios dezutes. Trecia? Sakau kamuolio gal…?
Ytariu geriau iseitu, jei pirmiau but kamuolys, paskui alus
Greit sakot, kokios spalvos maikes bus ?
Man reik sportines kelnes ir kedus nusipirkt
Pries varzybas isgertas alaus pagerina zaidejo reakcija, taip pat jis labiau susikoncentruoja i zaidima, geriau supranta komandos draugu veiksmus aiksteje, tiksliau atidavineja perdavimus bei taikliau smugiuoja i vartus, geriau suprata trenerio nurodymus bei juos vykdo, taip pat jis buna labiau nusiteikes kovoti is visu jegu bei laimeti, nes zino jog uz pergale gaus daug
taigi laiku ir vietoje pavartotas
padeda
Ok, pradedam:**Futbolo varzybos: organizuoja-Sauluzhe, Amielavie,renkyte reikia: 1.maikuciu(organizuoja Julas) 2.alaus (bendrom pajegom) 3.kamuolio (surasiu gal) 4.stadiono 5.datos
6.komandu
Maikutes: organizuoja Julas,gal kas pades
reikia: 1.suzinoti kiek ju reikes 2.suzinoti dydzius 3.kiek kainuos 4.koki suki darysim …**pildykit,pildysim zinute sia
Kas mane prie organizatoriu irase?
Neturiu sportines aprangos