AKVARIUMAS: Ar Agnė padarė zapadlo?

AKVARIUMAS: Ar Agnė padarė zapadlo?

Visą savaitę Agnė kliedėjo,kad nori susigrumti su Robertu ,paskutinę minutę pasirinko,kaip man atrodo,paprastesnį variantą,ji spruko "krūmus".Ką jus manote apie tai?

na zinai, man jau pradejo igristi tas akvariumas! O apie agne as ne kokios nuomones! Ir paziurek kaip dabar jai sunku ten akvariume, ji nori namo, o dar visa savaite tures istverti. Visi ten jie 3, nieko neveikia, nebetaip bendrauja, diena kaip ziurejau internete jie miegojo!

Agne padare zapadlo ir uztai jai dabar sunku su kitais bendrauti, nes jie patys pamate kokia jinai yra apsimetele.Ir dabar as manau jinai vaidina kad taip labai namo nori, juk zana ant scenos eme tam kad pati is akvariumo nelektu laukAš nekaltas

gal agne paskutine minute sumaste, kad dar turi sansus laimeti akvariumaŠypsena jei taip tai blogai sumaste. o jei tiesiog norejo palyginti su zana reitingus, tai turbut dabar gailisi.o gal sirdi ir dziaugiasi?!
man tai ji tikrai netiketai pasielge.

mano nuomone, ji logishkai pamaste, kad pareis atgal, jeigu ant scenos ims ne Robke, ir pasielge taip, kad pasiliktu Akvariume. apskritai agne man atrodo labai sukta mergicka, jau vien tai, kad apsuko Zana apie savo pirsteli, daug pasako

Ir iš viso ji visą laiką "mutino" vandenį, manau tai buvo jos taktika nuo pat pradžių, viskas kiekvienas žodis ,judesys yra apskaičiuotas…Taigi (žinoma neduok dieve) labai galimas variantas,kad už vairo atsisės…Agnė…

tikrai neduok dieve Apakęs
labai tikiuosi, kad Tata irgi sugalvos gera taktika pabaigai, kad pac laimetu Šypsena

Geda savo drauge atsivesti ant scenos.Ji zinojo kad vienintele galimybe islikti akvariume tai pasiimti su savimi Zana.Va ir parodo kad negalima draugais pasikliauti

ash tai manau, kad jai zana drauge nebuvo, tik buvo labai patogu tureti sajungininke, kuri balsuoja priesh ta pati zhmogu kaip ir pati

ten is vis berysio uzduotis suvaidinti liutus toks vaizdas kaip is durnynoCha cha

Tai ne komandinis zaidimas. Cia negali buti draugu - gali buti tik laikini sajungininkai. Kiekvienas uz save - tikslas pateisina priemones. Zaidejus objektyviausiai gali ivertinti tik tie, kurie buvo pateke i panasias situacijas realybeje.

Kodel? Juk Ropkes ir Agnes reitingai panasus, ir sakyciau Agnes buvo didesni. Ji butu juo anxciau atsikraciusi daug lengviau, o dabar tikimybe mazesne…

man irgi labai buvo keista kad Agne pasirinko Zana O juk tiek kliedejo kad drauges yra.
Siaip tai ji man nepatinka- storzieve ir lipanti per kitu galvas. vat

bet jau geriau agne negu robertas

Visi jie verti 1 kito: Agne tikra grubijanka (dabar ir isdavike t.t. prasme), Ropke- demesio ligonis (kas per daug,tas nesveika), o Raimis ko gero bus tyli kiaule… Piktas Piktas Piktas

Jei tau butu geriau Ropke, ko gero liktum nesuprastas… Aš nekaltas Cha cha

O as manau, kad Agne Zana pasieme is draugiskumo. Jos abi norejo namo… manau, kad labai grazu is jos puses duot Zanai sansa irgi grizt i laisve Aš nekaltas

Is draugiskumo? Zana visai nenorejo namo. Kitaip butu balsavusi pries Agne, kad si ja issikviestu, ir nestradalintu del savo reitingu,kurie jai buvo labai labai svarbus.
Apsikiaulino Zana pries visus, kai Ropkei viena sake, o Agnei kita… Piktas

o man tai jau bloga nuo to aquariumo. jau is karto buvo aisku, kad ten ***** bus. NUOBODU.Piktas