Akumuliatorius:geriausias kainos ir patikimumo santykis
Atsalus orui pribrendo reikalas pirkt akuma,tai gerai but isgirst nuomone del ju,pvz. BOSH kainuoja apie 200Lt o toks pagal jega topla tik 150Lt
Koroce reik akumo dyzeliokui nuo 65A ir kad startine srove but nebloga nes ziemos jis kieme,patarkit kur pigiausia ir koki pasirinkt.
Kiek man patarinejo neverta pirkti pigiu… neilgai tarnaus.
Neseniai nusipirkau Banner akumuliatoriu i Audi80 zinoma ne dyzelis, benzas. Bosh pasirode siek tiek per brangus. Banner - 174 lt su dvieju metu garantija.
pas mane bish silver tia jau antri metai suka be problemu oraita ziema net
per didziausiussalcius uzvedziau masiniuka
autobadas is kur tokios zinios kad neilgai tarnaus buvo cia viena tema apie akumus tai chebra gyre bosh silver
Bosh silver tai jokiu problemu,tik jie brangesni ,arnebus cia kad moki tik uz zinoma firma?
Visu pirma:moki ne uz varda,o uz kokybe,nes ne vienas is jusu nezinot kas yra SILVER?!BOSCH SILVER padarytas miesto salygoms vazineti ir t.t.Nemalsiu cia "S",bet nezinomu firmu pirkti nepatariu,nes tai ne rimta.
Neteko matyt BOSH vilage
papriestarauceu
pirkau pries 2 metus senukuose pigiausia akuma (parametru neacimenu, bet analogiski firminiai daug brangesni) tai tarnauja be problemu ir magas gali grot wisa nakti ir ziema no problem.
tetis pirko varta su navarotais - istempe metus…
gal ce tik atsitiktinumas, bet…
Su tais akumais laimes dalykas. Mano mamka kazkada dar ziguliui pirko Varta - tarnavo kazkur 5 metus. Po to kadangi varta jos akyse labai uzsirekomendavo - pirko savo naujam automobiliui vel varta. Nu ir ka per pirma ziema pastovejo masina lauke 5d nevazinejama ir numire.
Blyn o as nusipirkau masina nuo tralo, tai pardavejas dar kaip prieda pridejo pora devetu akumu. Viena is ju isidejes jau pusantru metu vazineju ir praeita salta ziema atlaike… tiesa kai lauke buvo -30, eidavau vidury dienos uzvesti…nes vakare neparvaziuociau, bet prie -15 3-4d atlaikydavo nevazinejamas, kad ilgiau nevazineciau taip nebuvo, todel nezinau kas butu po to.
O siaip is tu maximu dar nerizikavau pirkti, bet zmones kalba, kad visko pasitaiko. Buna kad ir bosch numirsta po poros metu, o buna kad akumas uz 80lt tarnauja 4m be problemu.
Kazkada Draugystes gatvej "Bangos" komplekse netoli "Pentagono" pirkau Exact 72 Ah (suomiskas) - jokiu problemu. Neatsimenu, kiek kainavo, bet tikrai nebrangiai.
Tevui pirkom Baner 55 Ah Mazeikiu naftos kolonelej prie Ilgakiemio (buvo sekmadienis, o akumo reikejo verkiant)irgi viskas tvarkoj.
Iš mano patirties-pats blogiausias buvo MUTLU, turkiškas.
Geriausias, kaip nekeista- lenkiškas JENOX…
BOŠO neteko turėti,nežinau.
Dabar turiu BANNER.Kolkas nieko blogo nepastebėta,jau ketvirta žiema bus…
O rusiški tai kaip rusiška ruletė- arba labai geras arba…
Dar labai neblogas buvo AMERICAN,bet dabar nematyt jų niekur…
Pats ant savo kailio baneri isbandes. Ziema viskas ciki. Ir dar du blynai bagazinei po 30 cm pastovei grodavo. Viskas ciki Siuo metu isimeciau VArta. Ziema papasakosiu kaip su juo.
P.s Boch rimtai kontora. Jai skirtumas ~20 30 lt nuo 200. Tai tiktrai nesiparinciau pasiimciau BOCH!