akmenukai

akmenukai

Va skelbimas skelbiu.lt/skelbimai/nekilnojamasis-turtas/statyba/statybin es-medziagos-irenginiai/birios-statybines-medziagos/13963329.html o Bitesplius klubo nariams nuolaida Labas

kosmosas Baisus uz 20 lt. prisijotu akmenuku nuvaziaves i karjiera Nekaltas prisikasu su siupeliu priekabike masinine Mirkt

Taip, tikrai neadekvati kaina Šypsena

kelione, sugaistas laikas… i savikaina to neiskaiciuoji? kaina ok.

nu jo majo, jai nezinojot galiu pasakyt, kur galima siek tiek pigiau gaut tokiu akmenuku, jai zinot kur yra lapes Kaune, tai vaziuojant link ju, yra zatysiu karieras, tai ten 1t tokiu pat akmenuku 25LT Mirkt Gali vezt kiek tik nori Šypsena

Niekas nedraudzia deretis Tūsas

uz lapiu draseikiu karjeras, zatysiai uz karmelavos Mirkt

Cia gal is pliazo Kemere , Turkey ? Nu , zinoma kaina tai kai lektuvu gabent is vidurio Azijos , tai visai normali ?

a jopapa galvoj viena, o rasau kita Cha cha

Linksmuoliai Šypsena Tai jei kaina nepatinka - na ir nepirkit. Ko jus parinates? Man, pvz, jei reiketu - as pirkciau. Nes nuvaziuot iki ten to kazkokio karjero Kauno pakrastyje ir parsivez butu brangiau nei cia pasiimt ŠypsenaO cia aiskaii parasyta: Perkant daugiau nei 5 maisus,pristatome nemokamai. Ar jus ten visi su fyzdintu zyzeliu vazinejat, kad transporto neskaiciuojat? Klasta

Fyzdintas zyzelius kainuoja tiek, kiek gautum ji pardaves Labas

Kiek tos saliarkos išeis? už vieno maišo kainą? Plius, niekas čia nepuola - tiesiog siūlo alternatyvas ir viskas. Tiesiog kam ko reikia - vienam patogumo (supakuota į maišus, atveža nuo tam tikro kiekio, bet brangiau), kitam aktuali kaina, todėl viską turi pasidaryti pats. Situacija, kad kažkas kažkam biznį “gadina” vadinama konkurencine aplinka. P.S. ne tu pardavinėjai arbūzus? Mirkt

geriausio japonu vagies vardas yra Kamatotajama

TEVELIS - kodel tomoshius vagis? Jei tona kainuoja 25lt, tai jis mokedamas 20lt uz priekabele dar ir permoka

chebra, o kiek ta tona cia kubais ar pan gaunas? ziuriu ant kelio piltis aisku ten kokiu 150m i ilgi ir kokie 2,5m i ploti noriu nemokamai ir kad dar atveztu Cha chap.s. kolkas esu “turistas” tai pardavejams i mane rimtai ziureti nereiketu Cha cha

kubas apie pusantros tonos grubiai man atrodo , tai skaiciuokis Cha cha

to Tevelis - lopiny *****as kramtyk bazara pries vagindamas Mirktkarjiere jei pats nuvaziaves prisikasi uztenka 20 lt., rudeni pirkau pora masinu vezanciu 9-10 kubu sijotu akmenuku Nekaltasmokejau po 500 lt. su atvezimu 35 km. Mirkt