Aklas pasimatymas
Ka galvojate apie aklus pasimatymus? Ar esate kada nors buves(usi)? Ir kaip sekesi?
p.s. aciu drong uz ideja, o visiems kitiems uz atsakymus
Poroj tokiu susitikimu buvau. Pasisakimas - 50 ir 50 procentu… Iskart matosi viskas. Zodziu vienas visai lievas buvo, o kitas
Puikus budas susipazinti
As irgi ejau i akla pasimatyma Bet tik viena karta, nesigailiu tikrai
didele rizika …bet kas nerizikuoja-tas negeria shompano
man is tokiu dalyku juokas ima
nius teko buti ir kelis kartus teko nusiwilti… bet buwo kartu tikraj fajnu
Kodel?..
Buvau keliuose,bet is ju tik karta pasitaike grazi mergina,tikrai nesitikejau
vieną kartą surengem dvigubą pasimatymą ir suorganizavom savo draugams aklą pasimatymą, kam jau kam, bet mums [t.y.kurie rengėm] buvo linksma ir daugiau prisižadėjau tokių dalykų vengti
Prasom. buwau nuejes kokius 10 kartu. tik su viena tesesi bendrawimas. apome pora. bet po pusantro menesio supratom kad mes neskirti wienas kitam… akli pasimatimai yra jega. nes 1.kiekwiena karta yra viltis. 2.galima patirti jauduli pries susitinkant. 3.gali susirasti sau antra puse. 4.idomus budas praleisti laikui.
Buvau. Keletą kartų. Kažkur prieš 4 metus .
Visi kartai buvo sėkmingi .
O dabar tik į meet’us nueinu .
Neblogas dalykas, jau net nepamenu keliuose buvau Tikrai verta eit
uz! didzioji dalis pasimatymu buvo akli
siaip jau tai as uz. bet kol kas pati dar ne vienam nebuvau kazkaip baisu. o jeo ten koks pabaisa sedi, krokodilas su dviem eilem dantu
juk paskui gali ir kosmarus sapnuot
bet jei kas nors dabar pasiulytu gal ir neatsisakyciau
TO soko: tai tokiu atveju siulau pasimatyt
Nebuvau, ir nesuprantu tų, kurie nematę nuotraukos eina. O ypač jei ne pirmą kartą ir jau buvę nusivylimų - kam kartoti klaidą?
Nepaslaptis, kad nemaža dalis virsta iš batų , kai pamato virtualų partnerį, nes tas labai jau netradicinės išvaizdos
. Na tai va, geriau apsaugot save nuo tokio šoko ir žvilgtelt į atvaizdėlį prieš susitinkant
na nzn, kartais pamacius atvaizdeli buna dar didesnis shokas, nes buvai susidares visaaaai kitoki ivaizdy…
Susitikt baisu. tai ir zavi.