Aklas inirsis?

Aklas inirsis?

Ne as tai niekada nepaleidziu i darba ranku ar koju ir dar ko. Nors siutas gali imti nerealiai.

As nezinau, kas tai yra "aklas inirsis", nes tokioj busenoj niekada nebunu. Kazkaip pavyksta islaikyti pagrinda po kojom, todel norint ismusti is pusiausvyros reiketu dar ir neblogai pasistengti. Manau, kad veiksmingiau daryti psichologini, o ne fizini spaudima. Nors visi pliusai turi savu minusu…
Bet kuriuo atveju gerai, kad nepaveldejau sios nedekingos savybes is kai kuriu karstakosiu seimos nariu Cha cha

Kiek ymanoma stengiusi susilaikyti.BaisuKandaBaisuŽliumbiaVeeeBaisuKanda

Kai įsiuntu, norisi įmūryti į sieną, papurtyti, kad net dantys barškėtų…Aplinkiniai turėtų džiautis, kad taip būna retai…per daug jau kantri esu…

As kersydama ne savo daiktus niokoju Šypsena Karta vaikino masina subraiziau. Taip smarkiai, kad net perdazyt teko Liežuvis Bet tada dar vaikas buvau Šypsena Dabar panasiu nesamoniu nedaryciau… Taigi tai beprasmiska. Geresnis kerstas yra, kai apelioujama i sazine, moralinis, o ne materialinis…

Mano manymu, geriausias kerstas - tylusis (arba vasiskas ignoravimas)
Ypac kai tam zmogui ko nors liabaj liabaj reikia is taves…tada emocinis kerstas bunas baisiau uz fizini…o ypac niekuo nekaltos masinytes…Nekaltas

Vos vos vos
zodziu kaupesi mazdaug kokius metus (gal pusantru). truko vieno mazuliuko laseliuko. tiesa sakant baigesi tiesiog baisiais staugimais is pykcio ir keiksmu lavina. Bet kokie planai buvo ohoho: buta suniokosiu, langus visus isdauzysiu (akuliorius irgi), negraziai aprasinesiu masina (tegul zmones zino kieno masina), ir t.t. ir pan.
O kai dabar pagalvoju vis tiek turejo buti super isgama, kad mane iki tokios stadijos privestu. kak vspomniu tak vzdrognu. Nors gala, kad nieko neiskreciau.

Cia ne del kokio ivykio del tos isgamos personalijos.

nx as tai vyra buciau dauzes masina dauzyt ka masina blogo padare Žliumbia

pasiskajtykit, kas yra tikras ynirshis…poezije praktishkai Šypsena

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/131781.61.2-=(923551785