Akiniai

Akiniai

Nu zinot jus cia visi primetat labai “kietus” Bet cia kaip jum geriau…norit “stumkit” toliau ant manes Mirkt

nevarykit ant akiniu Šypsena

Tai stilius Šypsena

as akinius jau koki 13-14 metu nesioju, dabar tai niex nevaro, o jei ka nors tokio pasako, tai atsakau savo priezodziu: toks toki mato Šypsena

mano akiniai kul ir as kul su ajjs atrodau nes ir seip esu kul.va;P~

Oho kaip “fainai”, kad tikia kul paniske parase Bet siaip tai tu saunuole matosi kad pasitikejimo sawimi netruksta As irgi nesioju akinukus ir nematau cia nieko bloga, bet nesioju ne visada nes atsibosta…ir siaip tai man visai nesvarbu ka mano ar sako kiti tai tik ju reikalas Šypsena

diddle mano poziuris lygiai tox pat kaip tavo, nesioju akinius, aisq ne 10 cm storio stiklais, bet anyway atsiranda kad kam nors nepatinka tai spjaunu i juos [metafora Mirkt ], nesvarbu ka kiti galvoja svarbu kad pats gerai jautiesi

Visiems zinoma tiesa…bet kitiems tai patinka kai kiti nervuojasi del ju nuomones Šypsena

Stilingas aksesuaras(zinoma jei jie tikrai gerai parinkti)

Tik sugebekit issirinkt zmoniskus akinius-ir jus jau stiliagos Taip jo jo… tas atims laiko, bet… verta Taip nors tie akiniai yra tokia pati smulkmena, kaip ir segtuku bei lupdaziu issirinkimas-isigijus vienus, visada norisi kitu ir dar kitokiu… kaip kam :confused: jau kazkur issakiau savo nuomone apie ta akiniuociu dziaugsma-tingiu bekartot …

Mane tai jie kartais vargina… Bet manau sutiksit…kad gerai issirinkti akiniai yra svarbi stiliaus detale Prisimenu kai suzinojau kad reikes juos nesioti liudejau, bet dabar nematau problemos…nors ne visur einu su jais…vis delto kazkiokios itakos turi suformuota visuomenes nuomone Flirtas

jei tinka zmogui kodel gi ne Flirtas Nekaltas

Viskas kartu ir stilius (reikia ilgai rinktis kol susirasi tau tinkancius ir patinkacius), ir daug protingesnis atrodai (nors man sake, kad atvirksciai Juokiasi) ir beto jei nematai - pataiso regejima Kietas

grazus akiniai labai grazu Šypsena

as asmeniskai isigijau i toli ir dabar visi Myliu sako labai seksualiai atrodo Drovus o merginoms irgi liux atrodo

Man tai grazu akiniai, kazkada pats norejau juos nesioti, bet man jie nereikalingi as geriau matau be ju… Kietas Apakęs

Gal ir atrodo kad fainai…bet kai reiketu kiekviena diena nesioti vargintu…patikek Liežuvis

Kokie akinukai graziausiai atrodo? Ar akiniai turi atkreipti kitu demesi ar geriau kad jie neissiskirtu?

akiniai turi atitikti zmogu, jo charakteri…