Akimirka, kai metai keicia metus
Akimirka, kai metai keicia metus. Pradeta laukti nuo pat ryto. Paprastai sutinkama su sampano taure, linkejimais. Ne visu… ne visada…
Kokia reiksme ji turi jusu gyvenime?
jeigu tikėsi,kad Naujųjų Metų sutikimas
bus reikšmingas visiems metams-taip ir atsitiks…
Tikėjimas būtinas ,kad gyvenimas nuolat judėtų į priekį…
Aš sutiksiu namuose su vaikais. Netraukia kitos vietos ir didelės kompanijos. Norisi ramybės. Žinau, kad virsim balandėlius su bulvių koše, gersim arbatą su sausainiais, o atėjus vidurnakčiui, kai visada - užsilipsim ant stogo. Iš ten matosi visas miestas - dangus spindi nuo įvairiusių petardų ir fejerverkų, pokši…gražu pažiūrėti.
Nauji Metai man visuomet tėra tik kalendoriaus skaičiukų keitimasis. Arba masinė proga pašvęsti. Jei būna idėjų, miela kompanija, tai švenčiam keliese.
O viešuose renginiuose niekad dar neteko dalyvauti… tik vaikystėj eidavom keturiese į kamerinius koncertus, kurie baigdavosi likus vos kelioms valandoms. Tai ir palikdavo šventės įspūdį. Pasipuošiam visi ir tokie pakylėti einam…
Man tai tiktai dar baigiasi viena diena. Tiktai kartais ašara nurieda skuostu…
Kai buvau jauna ir grazi, tai buvo nuostabu. Didziule svente.
Kuo daugiau draugu ar giminaiciu kartu, tuo geriau…
Dabar kazkaip viskas kitaip. Norisi dailiai padengto sventinio stalo, ne daugiau kaip 6 - 8 veideliu kartu . Jau selti nebesinori. O visada, ta akimirka pagalvoji, kad koks yra brangus gyvenimas, nes jis toks trumpas ir vienintelis.
Jeigu mes kalbam, kad cia tik skaiciuku pasikeitimas kalendoriuje, kodel man ta diena vidurnakti visu kunu perbega graudziai malonus shiurpuliukai…A?
Visiems daug laimes…
Prieš tą akimirką…Mes su žmona išsakome viens kitam kas
nepatiko šiais metais
ir ko norime kitais
Puiki proga,verčiantis kalendoriui vėl nuo pradžių,
išsakyti,
suprasti,
norėti,
ir žengti į Naujus Metus
aplamai nesuprantu, kodel reikia shvesti, kai shventshia visi…jei dushioj ne shvente…juk dar vieni metai prabego…dar metais pasenom…exxx…
mastau apie tai ka pasiekiau ir ko nepasiekiau, ka galejau pasiekti
Išeina senieji metai…Ką jie palieka mumyse?..Visko buvo, buvo visko…Kas pasikeitė gyvenime? Niekas? o gal viskas?.."Metai, kaip metai", - pasakysite jūs, o patys versite paskutinį kalendoriaus lapelį…kas ten? už ribos? Ir tikėsite…ir lauksite…Išeina senieji, dar vieneri metai…
Ei!!! kas jums visiems? Nejau išlydite kažin ką į paskutinę kelionę? Bus dar tų metų! Būna blogiau - žmonės parkerius pameta. O čia tik dar vieni praėjo.
issiblaivyk…nera reikšmes yra diena kada darbas baigiasi 1 val anksciau…tada visi prisilaka kaip sunys…tada blaivosi…ir meluoja visiems i akis linkedami visokio meslo…ir tai vadinasi stebuklu naktis…
nu pirma karta galiu pasakyti maladec
ziu kad butu ne paskutinis…
Syphili, tu aišku cinikas, bet tavo žodžiuose yra tiesos…
in re rašė:
Syphili, tu aišku cinikas, bet tavo žodžiuose yra tiesos…
aciu kad pastebejote…tik cinikai neziuri i gyvenima per rozinius akinius, beje dar ir nenuvalytus…
Nu tai jau nežiūri, nežiūri sutinku, tenka pripažinti, kad tu ta druska, kurios reikia , kad per saldu nebūtų
in re rašė:
Nu tai jau nežiūri, nežiūri sutinku
, tenka pripažinti, kad tu ta druska, kurios reikia , kad per saldu nebūtų
aciu ir us tai
Kodėl ir už tai? Argi tai tiek nedaug…