Akcija

Akcija

facebook.com/LatransaAutoservisas

Toyotom isskirtine nuolaida Drovus Cha cha

tavo servisas ar esi samdomas darbotojas?fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/101241 3_449313651834049_1570346726_n.jpg Juokiasi

mano o ka?

plovimas plius pildymas… o drabužių netaiso?

asneas uz brangiai galim ir drabuzius pataisyti Gerai

tai zinosiu su ko normalei del kainos snekieti Gerai tien tavia kaip surasti? atiejus ko klausti?

is serijos kunigas-akuseris Juokiasi

Trulikas plauna rankytem? Cha cha

Xzibit Eugenijus bet ir maikis irgi pralys Mirkt Cha cha

Manjakas ir ka ?

okidoki Gerai

jus man geriau papasakokit kaip galima plaunant auto po 15lt uzdirbti ir dar algas sumoketi ???nu man niekaip nesigauna su skaiciais

cie vadinasi reklamine akcije pritraukti potencelius klientus Mirkt senden jis plaunasi, ritoj ziurek atvazos tepalu kaladeliu pasikeisti. nejeskok visur pelno Mirkt

Mixed… Dvi masinso per valnda tai 30 lt per diena 240 lt per menesi 5 gabalai… sumoki trulikui 1,5… ant mokesciu 1,5 ir du gabalaus sau i kisene isidedi nieko neveikdamas Valio

Švaros broliai ir už 15lt plauna be sausinimo. Androids, keistai tu skaičiuoji mokesčius Cha cha 1.5k. čia ~tiek sodrai už žmogų būtų, o kur vanduo, elektra, patalpos, medžiagos, įrangos nusidėvėjimas? Šypsena

o kur vanduo, elektra, chemija, nuotekos, irangos amortizacija?

Robis, jau nebeplauna Šypsena

truliko rankos nesidevi, shlanga is darzo atsivezi, patalpos savos, shamunas is labdaros, kokie dar nx mokesciai… juodoji buhalterija Cha chavienu zodziu… px yra… kai be plovimo teiki dar kruva paslaugu… kondiskes, pakaba, suvedimas ir t.t. tai viskas ten gerai gautis gali Mirktir isvis koks nx jusu reikalas… skaciuokit savo lytus, o ne swetimus Juokiasi