Akcija
Toyotom isskirtine nuolaida
tavo servisas ar esi samdomas darbotojas?fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/101241 3_449313651834049_1570346726_n.jpg
mano o ka?
plovimas plius pildymas… o drabužių netaiso?
asneas uz brangiai galim ir drabuzius pataisyti
tai zinosiu su ko normalei del kainos snekieti tien tavia kaip surasti? atiejus ko klausti?
is serijos kunigas-akuseris
Trulikas plauna rankytem?
Xzibit Eugenijus bet ir maikis irgi pralys
Manjakas ir ka ?
okidoki
jus man geriau papasakokit kaip galima plaunant auto po 15lt uzdirbti ir dar algas sumoketi nu man niekaip nesigauna su skaiciais
cie vadinasi reklamine akcije pritraukti potencelius klientus senden jis plaunasi, ritoj ziurek atvazos tepalu kaladeliu pasikeisti. nejeskok visur pelno
Mixed… Dvi masinso per valnda tai 30 lt per diena 240 lt per menesi 5 gabalai… sumoki trulikui 1,5… ant mokesciu 1,5 ir du gabalaus sau i kisene isidedi nieko neveikdamas
Švaros broliai ir už 15lt plauna be sausinimo. Androids, keistai tu skaičiuoji mokesčius 1.5k. čia ~tiek sodrai už žmogų būtų, o kur vanduo, elektra, patalpos, medžiagos, įrangos nusidėvėjimas?
o kur vanduo, elektra, chemija, nuotekos, irangos amortizacija?
Robis, jau nebeplauna
truliko rankos nesidevi, shlanga is darzo atsivezi, patalpos savos, shamunas is labdaros, kokie dar nx mokesciai… juodoji buhalterija vienu zodziu… px yra… kai be plovimo teiki dar kruva paslaugu… kondiskes, pakaba, suvedimas ir t.t. tai viskas ten gerai gautis gali
ir isvis koks nx jusu reikalas… skaciuokit savo lytus, o ne swetimus