AKCIJA!!!

AKCIJA!!!

[biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/2060 987.3 27463-=(1941303441](http://www.biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/2060987.327463-=(1941303441)su visa istorija Juokiasi P.S šiandien DĖDĖ nori alaus Cha cha170LT

is pat ryto alaus ??? Nekaltas

tai kol suvaikscios pinigai,ziurek ir vakaras Cha cha

Nuo kada žodis šiandien reiškia rytą? Mirkt

o siaip ir as sian noresiu olaus,tik algu dar neismokejo,visa laime Moteris turi uzsislepus siek tiek Cha cha

tai parasei kad nori alaus, tai jei butu dabar alaus pastave tai ir gertum , o dabar rytas Taip

12 ekvalaizeriu,bet be delfinu Špyga

Nu ištikrųju tai ir dabar eičiau, jei LT turėčiau Juokiasi blogas rytas man šiandien VeeeKad žinočiau kas tie evalaizeriai… Juokiasi

pYz2liS nu ka as ir norejau pasakyt, pasmane irgi kazkoks galimas rytas

Kas čia jum akvariumas? Delfinų jiem bl reikia ;D Tai sprendžiam problemą kartu Juokiasi

a voKtas ??? Klasta aCakik !!!

Ką aš žinau, vogtas jis ar ne Juokiasi

kokia tau problema. olaus nori? galiu pastatyt kokius 5bokalus ir zakuskes pelesines desros Cha cha

Tai taip, lengviausia pasiūlyt, kai gyveni kitoj Lietuvos pusėj Cha cha Ne nu pz reikia parduot magą, ne alus čia pirmoj vietoj Šypsena

as pasiulau ir siaulieciams,karta organizavau 1meeta,tai man kainavo 12bokalu olaus Cha cha

Kad man tuos 12 dabar kasnors Cha cha prisišnekėjai, kad statai ir nebuvo kur dėtis, kame problemos Juokiasi

100lt ir jamu

pas mus buvo tradicija,kas pasiekia 10 000 postu,tas stato olaus po bokala Cha cha

twinas kartoju- ČIA YRA SONEKAS IR KAINĄ LAIKO Juokiasisau neturiu, o dar statyt pradėsiu Cha cha