AKC-74
Cha, cha…amerikieciai Irake mete savo M-16 ir paeme i rankas mano mylimiausia zaisliuka:-D
Nebe pirma karta Jau Vietname taip buvo, tik tada teko pasitenkinti ‘47’
…einantis per smely nemazai zino
kokius naudojai automatus prisdengti 8 kalibro kulkosvaidziams minosvaidziams
Bet as neziuesiu kulku i Boba
Ji man reikalinga gyva
nieko naujo!
nesuklydai AKC - 47 ? O gal AKM - 47
Aha, p-tkiss apie vilksuniu kluba nieko nezinau, o apie AK-47,AKM-47, AKMC, AK-74, AKC-74, AKC-74(Y), AG-043 zinau beveik viska:-l
nieko nebesuprantu, ar cia apie amerikiecius, ar apie gilias AKS-74 zinias, berodz tos zinios nelabai gilio, nes dabar kaip ir neber AKS-74 modelio…
Yra ir AK- 74 ir AKMC o tokio neprisimenu
The AKS-74, developed for motorized infantry, became operational in 1974… va, o dabar naudojamas AKS-74M Modernized Assault Rifle This assault rifle is intended for airbone troops.The butt, fore grip, handguard and magazine are made from glass filled polyamide material. The design of the muzzle recoil compensator is changed and barrel length increased. Tai tiek vaikai mano… nersinek netiesos jej ka…
Ja tvoji natovskije komentariji na xuujju vidal…:-l
'MUXA"-tai ginklas,pykstelejei syki ir viskas nebera nieko kas tau smegenis pudrintu…
o apie toki pepese girdejai…
Tas komentarijus is “kalasnikovo” rusisko puslapio kalashnikov.guns.ru/models/ka104.html Anglu kalba dar nereiskia NATO informacijos, mulki
Paladinas ir ant taves ir tavo paaiskinimo dejau *pimp…*:-l
…man tai gamtoj patinka-sėdi ant bizono prie kedro,apačioj giurza šliaužioja-viršuj šmeljus skraido,o nuo jūros eina VALas-tik kažkodėl jo garso negirdžiu…reik įkalt agramo, tfu-agdamo…
pilvuzas_kolia tapo gaiduzas_vasia ir dabar apsitriesdamas kalbes apie NATO ir rusu standartu skirtumus ir pavadinimu nesutapimus, asile pilvuze_kolia nieko tu apie ginklus neismanai va! o angliskas tekstas paimtas is tavo tevinainio tinklapio, taigi apsikakok sau durna galvele
…koks inteligentiškas jaunuolio leksikonas… …jis yra kietas…