Aina dziovintis

Aina dziovintis

Tikiuosi nebus is serijos “Pirmas blynas prisviles” Nekaltas

ant kokios temperaturos dziovinsi?

70 laipsniu, ir taip mazdaug 7-8 val.

tep

Kas tep, nakciuk ? Apkabinimas zolines is anksto pradejai svesti ? Kietas Cha cha

Nia, dar darbi smirdziu. UfffDb primeciau, alia, kad gi neskanus man jie. Cha cha Buvau gaves dovanu maiseli anuju. Tai vienus bandziau ryt, nu ne kazka. Cha cha Va kai kokia rybka, ar karbonada kepi, tada uzdet, kaip uzkepele anie tinka, o daugiau tai as receptu ir ju panaudojimo trb nezinau. Cha cha

nakciukai, nesu maciusi saulej dziovintu pomidoru maiselyje Pavargęs galvojau, kad anie buna tik stiklainiuose ir aliejuje Niam niam Cha cha as tai svaigstu nuo ju Girtas Jie tinka ir karstiems sumustiniams, ir salotoms, ir ant mesytes Valio

dziovinti ir man neskanu, nebent dziovinti ir marinuoti aliejuje

ne, tai as naminiu gavau v prezent. Cha cha tuos aliejum uzpiltus bandydavau naudot tuno saltose, bet kazkaip mgadindavo jie man reikala.

Na jie labiau dera svieziu darzoviu salocikese Mirkt

nakciu, issikepk kada karstus sumustiakus - batonas, dziovintas pomidoras smulkintas su juodom alyvuogem ir picu prieskoniais ir su mozarela uzkepti Niam niamo su salotom tai ne visom tinka, man skaniausia rukola, paprasti pomidorai, dziovinti ir melynas svogunas Niam niam

va, kad tik visokiausiu picu prieskoniu su e621, tai as ni ni. Cha chabet visa kita, neblogai nuskambejo. Gerai

nakciui reik mesos, bulviu, batono ir skubiai Užsispyręs a to visai kaip sakaliukas pasidare Liūdnas

px ant to skeletizmo, uztat ar gulet, ar laiptais kokiais lipt, visiskai vienas ir tas pats, nifiga nieko nesijaucia. Angelas Juokiasi Juokiasi

Tau bent skauda ka nors ? Pavargęs Jei ne, tai fyzdauskas Angelas

nakciukai, picos prieskoniuose Santa marija tera tik trys zolytes - bazilikas, raudonelis ir mairunas, jokiu E ir juo labiau 621 Be be bedar pamirsau i tas rukolos salocikes skanuipilti slakeli aliejinio dziovintu pomidoru marinato ir slakeli balsamico acto, o jei dar ibersi saujele pakepintu kedro riesutu isvis bus ledas Gerai

Vat deja deja, nieko neskauda, miegu gerai, jauciuosi super. Nežinau Cha cha Cha cha Linksmybės

Reikia skubiai sugerti Žliumbia zinoka kai jau nieko neskauda, nieka gera Ne

kad as labiau narkota Kietas Linksmybės, nei alkasas. Cha cha nu galiu kokius 6-8is bokalus ikalti, o ir to- kita diena sunku, xaria ispurtus, vairuot striomna. Cha cha Cha cha vodkes prigirdysi, tai tu man durke kviesi, ir atsibusiu menturoj. Baisus Juokiasi Juokiasi