Aina dziovintis
Tikiuosi nebus is serijos “Pirmas blynas prisviles”
ant kokios temperaturos dziovinsi?
70 laipsniu, ir taip mazdaug 7-8 val.
tep
Kas tep, nakciuk ? zolines is anksto pradejai svesti ?
Nia, dar darbi smirdziu. Db primeciau, alia, kad gi neskanus man jie.
Buvau gaves dovanu maiseli anuju. Tai vienus bandziau ryt, nu ne kazka.
Va kai kokia rybka, ar karbonada kepi, tada uzdet, kaip uzkepele anie tinka, o daugiau tai as receptu ir ju panaudojimo trb nezinau.
nakciukai, nesu maciusi saulej dziovintu pomidoru maiselyje galvojau, kad anie buna tik stiklainiuose ir aliejuje
as tai svaigstu nuo ju
Jie tinka ir karstiems sumustiniams, ir salotoms, ir ant mesytes
dziovinti ir man neskanu, nebent dziovinti ir marinuoti aliejuje
ne, tai as naminiu gavau v prezent. tuos aliejum uzpiltus bandydavau naudot tuno saltose, bet kazkaip mgadindavo jie man reikala.
Na jie labiau dera svieziu darzoviu salocikese
nakciu, issikepk kada karstus sumustiakus - batonas, dziovintas pomidoras smulkintas su juodom alyvuogem ir picu prieskoniais ir su mozarela uzkepti o su salotom tai ne visom tinka, man skaniausia rukola, paprasti pomidorai, dziovinti ir melynas svogunas
va, kad tik visokiausiu picu prieskoniu su e621, tai as ni ni. bet visa kita, neblogai nuskambejo.
nakciui reik mesos, bulviu, batono ir skubiai a to visai kaip sakaliukas pasidare
px ant to skeletizmo, uztat ar gulet, ar laiptais kokiais lipt, visiskai vienas ir tas pats, nifiga nieko nesijaucia.
Tau bent skauda ka nors ? Jei ne, tai fyzdauskas
nakciukai, picos prieskoniuose Santa marija tera tik trys zolytes - bazilikas, raudonelis ir mairunas, jokiu E ir juo labiau 621 dar pamirsau i tas rukolos salocikes skanuipilti slakeli aliejinio dziovintu pomidoru marinato ir slakeli balsamico acto, o jei dar ibersi saujele pakepintu kedro riesutu isvis bus ledas
Vat deja deja, nieko neskauda, miegu gerai, jauciuosi super.
Reikia skubiai sugerti zinoka kai jau nieko neskauda, nieka gera
kad as labiau narkota
, nei alkasas.
nu galiu kokius 6-8is bokalus ikalti, o ir to- kita diena sunku, xaria ispurtus, vairuot striomna.
vodkes prigirdysi, tai tu man durke kviesi, ir atsibusiu menturoj.