Ain!!!

Ain!!!

Idomus sitas sezonas ir itampa pasieke jau auksciausia lygi Cha cha pradejau ji nebaiges 2 etapu (tai reiskia, kad pradedant suomijos rali turejau 0 tsk), bet dabar laimejau 3 ralius is eiles iskaitant ir prancuzija. Gronholmas labai stabiliai vaziuoja. Laimejo jis japonijoj, o visuose kituose buvo antras ir cia, prancuzijoje, mane vijosi jisai buvo antas, bet priespaskutiniam etape suklydo ir atsiliko ~3min ir nukrito i 10 vieta. taskus duoda dar ir uz 8 berods, o gal tik uz 6 nezinau… Tai paskutiniame etape as laimejau, o jis tepakilo i 9 vieta ir priartejau dar labiau prie jo. Liko australija tiktai ir as atsilieku nuo jo 4tsk. Man reikia laimet, o jam uzimt zemesne nei 3 vieta… bus sunku, nes australijoj patirties labai mazai turiu ir prastai ten sekasi

Teisingai darai Gerai musk ten visokiu gromkalnius Cha cha

Nu, man ta nelaiko nervas sitam raly, kai reik waziuot iki 120 Cha cha megstu greitai. Bet tai dazniausiai lygu awarijau Cha cha Cha cha

viskas normaliai vietom prie greitu posukiu galima ir 160km/h prasisukt jei apie prancuzija kalbam. O siaip tiesiosiose cia galima drasiai 180-200 varyt Taip