Aikido pletra Lieuvoje: keliai ir klystkeliai

Aikido pletra Lieuvoje: keliai ir klystkeliai

Mieli kolegos, musuose daugiau ar maziau be kitų tyra paplite rytų tautų, japoniskos kilmes ir tradiciju kovu menai. Tame tarpe : aikido. Klausimas kaip vertinate sios kovos menu swakos vystymasi Lietuvoje ir kas labkiausiai yra nusipelnes?

nemanau kad Lietuvoje yra tikras aikidoLiūdna

Labiausiai nusipelnę yra tūlas SeiI:

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/47628.102-=(1267795487

Taigi, ten jau seniai viskas isnagrineta.

Labiausiai nusipelnę yra tūlas SeiI:

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/47628.102-=(1267795487

[/quote]

Gerai

Iš aikidokų Labiausiai Lietuvoje yra nusipelnęs Lisycinas. Bet vieno dalyko nesuprantu - kaip jis taip ilgai negauna pagal nuopelnus? Cha cha

Lisycinas - 7 dano meistas!!! Apakęs Itariu, kad pats sau si dana suteike. Bet jei jau susiteike, tai galejo iskart koki 10 teiktis Cha cha

na nebent makaronu kabinimo 7 danasŠypsena tikrai ne aikidoCha cha

Niekaip nesuprantu, kaip galima sau paciam suteikti 7 dana? Apakęs As noriu is karto gauti 10 Aš nekaltas gal kas nors zinot, kaip ta galima padaryti? Noriu…

Nu nezinau kas jam ten suteike, ar niekas nesuteike, bet jis pats teigia, kad yra 7 dano meistras Apakęs Nu kaip tai galima suprasti? Nepamenu adreso, kur buvo surasyti visi pasaulio aikido meistrai, turintys 4 ir aukstesnius danus. Apie joki Lisycina ne neuzsiminta. Kaip toks meistras gali buti nepaminetas? Kas jam suteike tuos danus? Pas koki meistra jis atestavosi? Ir apskritai, koki aikido jis praktikuoja? Sektantas kokis tai.

O kas tau trukdo nueiti pas ji ir paklausti kieno jis meistras ir koks ten tas danas istikruju?

Ka Jus sakote? Net "pats" Sichanas Ulf’as Even’as susirupino savo kolega Sichanu LisicynuApakęs Ai-jai-jai Baisu Ir ka gi jis padarys? Ogi nieko. Apsilankykite http://www.aikidocenter.lt ten aiskiai viskas isdestyta. Tai kas taip neramina uzjurio Meistra? Ar tik ne konkurenciniai klausimai Lietuvoje? Sichano Lisicyno centras juk pats didziausias Europoje?

juokas ima mane is Sichano LisicynoAš nekaltas

O kaip jims toks bajeris mieli kolegos Šypsena
Yra jau sukurta Lietuvos Aikido federacija Šypsena Tai Lisycinas ikure
Lietuvis tradicinio aikido federacija Šypsena))Ir savo pateie filialus itrauke i ja Šypsena

Atleiskite, o kas Jus juokina Lisicyno asmenyje?Aš nekaltas As ir gi noreciau pasijuokti.Šypsena

Kita vertus, kiek ziurejau, tai i Lietuvos Tradicinio aikido federacija be Lisicyno vadovaujamo Vilniaus Aikido centro ieina Alytaus ir Anyksciu klubai. Tik nuo kada jie yra Licyno vadovaujamo centro filialai nezinau. Filalai neturi juroidinio savarannkiskumo, todel pagal visuomeniniu organizaciju istatyma negalejo mir neli buti nei federacijos steigejeis, nei savarnkiskais nariais. LR Teisingumo ministerija, iregistruodama LTAF to tikrai nebutu "preleidusi".Liežuvis

Kazkaip keistokai atrodo tas nuolatinis vieno zmogaus "puolimas". Ir kuo jis vis neitinka?Mirkt

to Lushis:
gal is Lisicino pakaliku busi,kad su topicu skleidi jo tiesas?Aš nekaltas

To Lūšis:
O tu specialiai nick`a pasiemei pagal karate klubą ar čia tik sutapimas (ką šiaip jau rodytų visi faktai)?

tu matai, didziausias Europoje Apakęs Kaip ten Sei I sake, kad tarp savu dizdiausias, o ne Europoje. Jei jis Naugarduka gatve visa Europa laiko, tai gal ir didziausias Cha cha

O kas nepatinka? Taigi tu aklas ar ka? Skaityk Sei I tema, ten taip smulkiai isdizkutuota. Paklausk kokiu normaliu aikidzinu is kitu klubu, ka tau pasakys apie Lisycina. Ir ne del konkurencijos. Mano draugelis lanke metus. Uztenka ka jis papasakojo. O jis apie tai supranta.

Siuo klausimu pritariu Lusei is dalies. Taip. Lisicinas ikure federacija, ir savaime aisku, itrauke visus filialus, kas cia keisto? Negi koki Ulfo Evano kluba turejo itraukt?