Age of empires: ispudzhiai ir prisiminimai…
Turbut visi gerai zino sena bet tikrai nepasenusi, legenda tapusi zaidima Age of empires. mano nuomone tai geriausias visu laiku strateginis zaidimas.Gal as klystu?
Jo… atsimenu savo pirmuosius gamer’io zhaidimus, tai Age’as buvo vienas ish geriausiu. Nu bet laikas bega, atsiranda vis naujasniu zhaidimu, o seni arba pamirshtami arba lieka legendiniais…
is esmes tu teisus, bet turbut nezaidei Age of empiresII. tai pakankamai nauja versija su labai puikia grafika, daugybe tautu ir zemelapiu. patariu pabandyt nes tikrai labai geras zaidimas
Nu ash zaidziau ir antrus visia niekuo man patinka sitas zaidimas nors ash ir ne strategijos megejas bet vistiek man patinka
Age of Empire Yra gan realus zaidimas as apie ji manau, kad jis yra antras pagal geruma nes pirmas StarCraft. Jis cool , jega, ciki , super duper fly (kaip sako Erika).[
Na nezinau man zymiai labiau patinka AOE (ypac AOEII) nei Starcraft
kumas rašė:
is esmes tu teisus, bet turbut nezaidei Age of empiresII. tai pakankamai nauja versija su labai puikia grafika, daugybe tautu ir zemelapiu. patariu pabandyt nes tikrai labai geras zaidimas
Age of King dar nelabai bet kai issinstaliuoji prieda "The Conquerors" va tada tai liuks zaidimukas
is visos aoe serijos geriauses man buvo age of empires pirmas,antras jau netoks , atsimenu kai per nakatis online varydavau,geras grajus geras…
kuom MAN ASMENISKAI sustriau AOE nej Starcraft…kad ner visu supistu fantastiku. blin age of empires tarkim gamini lankininka ir zinai kad jis saudys is lanko, gamini katapulta ir zinai ka ji darys ar pan…o SC arba C&C TIBERIAN SUN (beje C&C RED ALERT buwo tai pat vienas geriausiu zaidu bet TIBERIAN visa C&C marke pagaidino) visokie noidai zoidai ir kiti biboidai, ble pradedi ka nors statyt ar gamint ir bbz kas ten bus, ar sunkioji artilerija ar pestininkai ar daz bbz kas…gajdees…
beje nekaip nerandu nete AOE: AGE of Kings online pageimint servu? gal galetumet pegelbeti…
Siaip tai geimas, bet… Nezinau gal kokia bugowa versija turiu, nes…
buna zaidi zaidi, tik pys*t ir uzsidaro geimas. Siaip sau. Tai cia px, retai labai taip buna, kentet galima
o buna kad issaugai geima, loadini ir tada ismeta toky slykstu errora, kazka apie atminti, smartheap library… blah blah… Abort-Retry-Ignore Su atmintim, virtualia ir realia problemu nera, sistema win2000, plius dar prisiminiau kad ir ant win98 panasiai bugindavo pries daug metu… Ka patarsit kolegos?