afgan bratan

afgan bratan

Kalnose su opeliu.

KalnosIA

klausimas znatokam. Kas nors jotiubeje daro lietuviskai abzvalgas automasinu? Tipo pavel bliudenov ar akademeg.

Woris ir nepatikesi mazeu negu 27 litrai simtui kilometru ne taip kaip tu is briuselio i kaseli.

Sutikai kalnu ozius?

Tips nebukim senamadiski visai dabar laikoma normalu jeigu esi vienisas pasigauti avi. Netgi niekas nesako smerkiamai “avepisa”. Sakoma “jis rado savo antra pusele”.

Tokiem pirma reiktų susirast savo pirmą puselę Juokiasi

airbag Gerai

Čia savo chodu tipo vaziavai?

Robi as tik keleivis. Uz vairo dama. Gavom pakistano indijos versijos opeli su vairu ne vairo puseje.

Aš žiūriu ir vairas ne toj pusėj. Bobos su skudurais ant galvos? Cha cha

Robi as turiu didziuli itarima,kad skudurai pas jas galvoje. Bet speju, kad tai slapta informacija - as nieko nesakiau. Nenoreciau, kad rastu spintoje bebandanti pasitenkinti pasikariant.

O nahera ten išvis važiuoti? Palaikys už amerikoną ir kajukt…

Stalaktitai as tikiu, kad tu protingas zmogus ir netgi gal turi pazymejima apie kazkoki tai issilavinima. Bet zinok, niekada niekas ir jokiais laikais nera palaikes lietuvio amerikonu. Visi mano, kad mes lenkai.

Lenkai irgi buna storuliai? Cha cha

Wori Cha cha kur benuvaziuoju visi mano, kad lenkas. Sakau aj nau waj jiu sink ajm polis bikoz ajm fat an stjupid.

kurda jaki perdoloni polak.

Aj nau krwa waj jiu sink krwa - pabandyk taip irodyt, kad nelenkas

Wori zinok niekas net UK nesupranta kur ta letuva ira. Jau pazanga, kad lenkais mus laiko nes kai pasakai nou - sako romejnian. Sakau tu visaj mes gi lietuviai musu yra ant gaublio lygiai tiek kiek pauksciukas pakakojo.