Adobe Photoshop CS2

Adobe Photoshop CS2

Tą pačią nuotrauką atidariau su Adobe Photoshop CS2 (viršuje) ir su MS Paint (apačioje) ir štai, kaip jos skiriasi. Photoshopas kažkaip iškraipo spalvas pas mane, anksčiau taip nebuvo Nekaltas nors įrašyta iš to pačio disko. Čia po paskutinio apsivalymo kompe, kai susirašiau monitoriaus draiverius ir vietoj 85 MHz pradėjau naudoti 100 MHz monitoriaus dažnį. Gal kam žinomas sprendimas?

Pažiūrėk kažkur PhotoShope eina nustatyti spalvų gamą ar kažką tokio

gal nuotrauka yra CMYK, o paintas greičiausiai nesupranta CMYK…

RmG CMYK uzseivinti eina tik PSD ar siaip sustresniai formatais, kuriu paint isvis nesupranta…

Neee… Aš išvis tuščią tipo baltą lapą galiu atsidaryt ant Photoshop ir jis man bus gelsvas…

nu kodėl, pas mane buvo paprastas .jpg’as CMYK formatu (exportuotas iš .psd), kurį IrfanView rodė kiek iškreiptom spalvom, o Photoshopas normaliai… gal ir čia toks atvejis… ar kažką maišau?

tada ne tai

–Ten būna kažkokia spalvų paletė išsireguliavus ar pan. Nerodo jokio pranešimo ale “…use anyway?” atidarinėjant PS? Pas mane irgi balta - gelsva.

keisk formata lapo

Ir pas mane tos spalvos… Nu ir kam tokio “patobulinimo” reikėjo?..

View->Proof Setup->Custom… pakeitinėt profilius nepadeda?

išderinai spalvas ir tiek Šypsena

cia profiliai, man kaskart kai format buna ir kai paleidziu ps pirma kart ismeta lentele del profiliu tai reik spaust ignore, paziurek kur nors meniu ir paziurek profilius

Spausk ignore profile, o ne use anyway.

Cia gi fotke is lietrycio, kaip afrikieciai sniego senius gamina Cha cha Cha cha

Photoshop’o options meniu pažiūrėk kur color profiliai yra. Ten defaultus nustatyk…