Ačiū Gintarai.

Ačiū Gintarai.

Gerai

aciu, manau, kad Zalgiris suras koki skuto darbeli savo strukturoje Cha cha

brazys savo sunu vyr treneriu pastatys

Kaledine pasaka Juokiasi : Grizo Gintaras namo. Visas pavarges ir prastos nuotaikos. Isgere pieno ir nuejo miegot. Sunkiai jam miegasi, Vis vartosi is vieno sono ant kito. Kosmarus sapnuoja. Ir pasirodo Kaledu Senis. Pasodino Ginatara ant keliu ir klausiau: -Na, Gintareli, ar siaip metais buvai geras treneris? -Taip. -Ar tikrai? -Na nelabai, bet as nekaltas, nes mums tai jegu pritrukdavo, tai atsarginiu indelio pritrukdavo, tai priekine linija prastai zaisdavo, o Cibona isvis zaide kaip suzeistas zveris. -Ajajai, kaip negerai. Bet jei meluosi, tai negausi blynu. Ir staiga Gintaras pasoko. Apsidaire bet nieko nebuvo. Ir pagalvojo Gintaras: -Reikia man trauktis, padarysiu dovana Zalgirio fanams, o be to dabar vyksta akcija: imk Butauta ir Mazuti gauk dovanu.

Dolf_Lungren : ką vartoji? man uošvienei reikėtu užmesti, o ant tavęs veikia matau.

cia pasaka is interneto platybiu, ne mano kurybos Mirkt bet prajuokino su tuo suzeistu zveriu tai pz Cha cha

Žalgirietis Gerai Gerai Gerai Gerai Gerai

dėkui už dar 1, eilinį, žalgirio gėdingą sezoną eurolygoje Šypsena

Nesuprantu kam jis atsistatydino. Praeitais metais eurolygoje padovanojo 2 pergales. Simet kolkas 1, bet dar yra rungtyniu. Jau turi viena taure laimeje sezono pradzioj. Viskas normaliai. Kad ir ateis nauja kokia galva i vyr. posta, nieko gero nebus. Cia tas pats kas Kubiliu pakeist i koki kita, vis tiek ta pati x.ujne bus LT. Na, Krapikai, jei cia tavo Kaledinis stebuklas, tai tikrai nustebinai.

Gerai Labas

galėjo palaukt iki vasaros Nežinau lengviau lkl finaluose būtų

Taip, lengviau kaip pirmuose dvejuose Žalgirio ir ryto susitikimuose Taip

nu jo, zalgiris tik lkl`e ir pasispardo

jo lietkabelis iki siol spardosi-grabe Juokiasi Žliumbia

Nevada kaip ce tuos du sezonus suskaicevai? Realiai ne metu nepraejo…

Ufff

sunku ryttfaniams su matematika oj sunku… jie ir titulu “daugiau” yra laimeje, ir finaluose “visada sausai” laimi… tai yra fanai kurie net savo komandos titulu nesuskaiciuoja

Pagaliau

nznau ar cia dziaugtis,maskoliunas kazka geriau pavadovaus?