ačiū b+ komandai

ačiū b+ komandai Gerai

Sveiki. Kadangi bendros kalbos su foloros ir faunos šviesuliais rasti nepavyko, o anksčiau ar vėliau vistiek būtų tekę kreiptis čia, tą ir darau. Lietuviais esame mes gimę ir nors ne visi iš prigimties esam bjaurūs, sudaroma puikiausia terpė tokiu tapt. Primiausiai kreipiausi į FF narius su pasiūlymu. [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/400960.16 1-=(1814723203](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/400960.161-=(1814723203) Laba įdomi diskusija išsirutuliojo, sužinojau kad sveikatos sutrikimų turiu, galvelę gydytis reikėtų, bet čia mano bėdos, ne moderatorių. Nenorėčiau jų vadinti kvailais. Kvailas, netgi kiek per griežtas epitetas. Gal labiau tiktų siauresnio mastymo. bet vėlgi čia pozicija iš mano varpinės. Siūliau visiems gražiai aptarti galimybę turėt atskirą foto glerijos skiltį pavadinimu Šaltakraujai ir terariumai. Žinoma buvau argumentuota sudirbtas, kadangi šiltakraujai (šuvos, katės, arkliai, graužikai ir paukščiau) yra gerokai platesnė sritis nei šaltakraujai (vorai, skorpionai, vabzdžiai, žuvys, gyvatės, driežai, sraigės, amfibijos bei kiti augintiniai). Ne tame visa bėda. gal ir nemaišytų tai niekam, bet komentrai po foto su augintiniais paprasčiausiai užmuša… sugalvojau išeitį: aš nežiūriu į apskustus pudelius ir kvapniasias jūrų kiaulytes ir nesuku sau galvos, jie nežiūri į vorus skorpionus ir driežus ir nesišlykšti jais. Visgi diplomatijos keliu netoli tenueita buvo. Kreipiuosi į jus , tiek bitės+ komandą, tiek FF narius su pasiūlymu diferencijuoti foto į šiltakraujus ir šaltakraujus.

Palaikau ši Psycho pasiūlymą, manau, netrukus prisidės ir kiti Bangiečiai:} Tikiuosi, šis prašymas neliks neišgirstas Šypsena

Manau pasiulymas gana neblogas, bet manau galetu atsirast ir tokiu kurie atskirai noretu matyt kurie skraido, plaukioja, ant zemes vaiksto, laukiniai/naminiai… ir t.t. Tik pradejas skaityt taip ir galvojau, bet manau, kad pasiulymas tikrai vertas demesio Gerai

O tai tipo kai galerija bus atskira, tai komentarai bus tik teigiami? Ir tokie, kuriems vorai skorpionai, driezhai, gyvates kelia pasishlykshtejima ten uzheit ir komentuot negales?? Nekaltas

Tiesą sakant, jei šitas pasiūlymas bus įgyvendintas - niekam blogiau nebus. O kai kuriems - bus geriau. Todėl aš .

Dikaya, žinoma bus ikonėlių iš serijos " Veee" Kad ir kaip bebūtų, man įdomios nuotraukos ne taip staigiai nuskęs. Tie, kas serga archanofobija iš viso neturės savęs preivartauti ir žiūrėti į tai. asmeniškai matau daugiau naudos nei žalos.

Bus lygia tas pats kaip ir buvo. Galerija gi nebus privati, su slaptazhodzhiu. Isivaizduok, Tu idejai voro fotke. Ji matosi pirmam FF puslapyje. Kad nueit i kita reikiama galerija, vis tiek teks uzheit i ta, i kuria tas voras patalpintas. Zhmogus, kuriam ta fotke nesukelia jokiu emociju, paprasciausiai pasirinks kita galerija, o tas kuriam ta ir kitos fotkes sukelia emociju ( galbut teigiamu, o galbut neigiamu) tikrai nesusilaikys nepakomentaves. Taigi neigiamu komentaru tikrai nesumazhes! Atvirkshciai, manau, jeigu visos tokios nuotraukos bus vienoj vietoj, tu komentaru padauges. O del nuotrauku “zhvejojimo”, tai sorry, ne argumentas. Ash irgi “zhvejoju” savo fotkes, kad pasiskaityt komentarus, jeigu neprisijungiu keleta dienu - galerija per ta laika aishku pasipildo. Visiems tai pat! Bet niekas del to atskiros galerijos nereikalauja. Tam yra dienorashciai!

dikaya, yra floros galerija, kuri man neįdomi. paklikinu ant foto, viršuj pasirenku, tą, kurią noriu matyti. Jei sumažės nuotraukų srautas į mūsų augintinius (šaltakraujai keliaus kitur), tau mažiau reikės žvejoti taip pat. man neįdomūs ir net atgrąsūs nekurie šunys ir kiti gyvuliukai, bet noriu nenoriu, turiu juos apžiūrėti, tam, kad rasčiau savo foto. Taip pat kažkam atgrąsūs ir vorai su skorpionais, kažkas turi ir juos pamatyti.

as ir uz sia ideja!, reiketu isskirti saltakraujiu foto nuo kitu gyvunu Nekaltas

manau visai teisinga. vabaliukai ir zuveles tikrai paskesta kitu augintiniu fone Taipkiekvienam savo - jei yra atskirai augalai, lai buna atskirai ir vorai+kiti egzotiniai, reti gyvunai.

palaikau šią idėją visom keturiom Taip

Man vienodai. Jeigu adminai nuspres, kad tokia galerija ish tikro reikalinga, lai buna. Bet ash nematau jokiu priezhasciu tokiai galerijai kurti. Neigiamu komentaru tikrai nesumazhes.Dabartinej galerijoj niekas nevercia voru nuotrauku atsidarinet ir komentuot, bet kazhkodel, tie kuriems jie nepatinka, nepasivargina ir pakomentuoja.Kodel turetu but kitaip atsiradus naujai galerijai? O kad Psycho jaustusi reiksmingas, pastebetas, galetu karaliaut savo beveik asmenineje galerijoje ir jo nuotraukos nedingtu juroje kitu… NekaltasSorry, bet man tai ne argumentas. Kol kas tik 2 -3 zhmones pas mus aktyviai deda shaltakrauju fotkes galerijoje deda.Rezultate ish 150 ivairiu gyvunu nuotrauku - kokios 5 shaltakrauju.( nepamirshkit taisykliu - FF galerijos skirtos tik asmeniniu gyvunu ir augalu fotkems, be to netoleruojami “serialai”, kai vienas dalyvis sudeda kelias ar keliolika to paties pubudzhio nuotraukas) Negi del keleto nuotrauku darysim atskira galerija?

O kaip tada su grauzhikais, arkliais, paukshciais daryt? Nekaltas Jie irgi nuskesta “shunu-kaciu fotkiu juroj”!Beto ju nuotrauku yra kur kas daugiau, nri shaltakrauju… Diskriminuosim juos? Nekaltas Ar ir jiems skirsim atskiras galerijas? O po kiek tai laiko ir kates uzhsinores atsiskirt nuo shunu ir pareikalaus naujos galerijos… Nekaltas Irgi darysim? NekaltasSakyciau arba visiems, arba niekam.Ar ne taip?

Dikaya, jeigu tau tas pats, tai ko tu cia ardaisi ir stengiesi savo argumentais irodyt, jog nera reikalo kurti atskira foto skyreli saltakraujams? Nekaltas tas pats tai tas pats! ar tau malonu gincytis ir isiskirt is daugumos? ar isvis siuo metu neturi ka veikt? Cha cha

lojam tam, kad lot. Ar susimąstėm, kodėl šaltakraujų gyvūnų mylėtojų tokią gausybė? bijau, kad FF satatistika skurdžiai atititnka realybę: finalas toks - kas garsiausiai loja, tas ir teisus. NekaltasKiek patraukli bangos FF naujam vartotojui? Tai sėdi klanas tetų, kurios asmeniškai pažystamos ir tik pasakyk prieš, nesvarbu, kad kitoms tai gal ir neaktualu, bet kaip kolegės nepalaikysi. Čmyrkšt kastvuvu per motyvaciją ir pasibaigė.

Nebijome mes tų neigiamų komentarų… ŠypsenaJų iš tikro gal net mažokai būna Nekaltas DrovusKartais norisi su priešiškai nusiteikusiu padiskutuoti ilgiau apie vorą ar gyvačiukę,bet dažniausiai tik pradedi ir šis jau užsimano laikyti pats tokį sutvėrimą Cha chaNe vieną kartą rašiau,kad prieš tris metus į vorus pažiūrėti bijojau,dabar jais žaviuosi ir pradėjau kolekcijonuoti,net į rankas imu Taip ApakęsUžteko vieną kartą pabendrauti su augintojais fanatikais ir apkrėtė…Esu laiminga kad likimas suvedė mus… Manau,kad jeigu atsiskirsim,mūsų augintinius daugiau pastebės ir padidinsim mylėtojų ratą NekaltasPažįstu daug žmonių,kurie laiko vienokius ar kitokius šaltakraujus gyvūnus,bet jie negali bendrauti,dalintis patirtim ir įspūdžiais,nes nežino kur renkasi rimtesni šių sutvėrimų gerbėjai."Banga"tikrai gerai žinoma(apie 160000 Bitės plius lankytojų Apakęs)Daug pažįstamų čia praleidžia laisvalaikį,naršydami po forumų temas…Manau ne vienas labai nudžiugtų radęs rimtesnius augintojus susibūrusius į atskirą būrelį su sava foto galerija…

kažkaip pasigendu adminų dėmesio… Nekaltas

Pasiulimas tikrai geras Laimingas Tuo paciu issirinktumeme savo moderatorius… O siaip tai jei bus sukurta tokia foto galerija, tai labai puiku Laimingas Galetumeme netki neiti i forumus o tiesiog reikiama info susirasyti po nuotrauka, taip butu daug lengviau… po kiekviena rusimi jos laikymo ipatumai, ir kitka… ir nebutu po parodu uzbombarduotas nuotraukomis su kiciom ir sunem… nereiketu kuistis per visas nuotraukas, ir bendrai butu geriau… ir niekam nekliutu… Vienu zodziu REIKIA atskiros foto galerijos Taip

. Jei jau yra išskirta galerija “Parodos”, kuri iš esmės daugiausia tik daliai šunų/kačių tinka, nelabai sąžininga priešintis visai kitokiems, kad ir kur kas retesniems gyvūnams skirtos galerijos įsteigimui.