Achiu Zuokui ir jo kolegoms

Achiu Zuokui ir jo kolegoms

Apsiraminkit, chebra skaiciuodami svetimas babkes tipo "Zuokas puse uzupio nusipirko". Na ir tegul turi, o ka, gaila, jums? Nueikit i ta rajonely ir paziurekit kaip jis keiciasi. Negi butu geriau, kad ir toliau jis griutu.
O del gatviu, tai nieko tragisko cia nera. Ne vasara, prisiminkit. Nera ko per daug noreti, kad gatves butu kaip aerodromo pakilimo takas. Sutinku, kad suletejo eismas ir t.t. Nu palaxtysim vasara, o dabar minkim i aiksteles treniruotis vazinet ziemos salygom.

Chbra pofik tie keliai. Visai jie normalus. Biski pastreniruokit vazineti ir nebus baisu. Verkiat cia dabar kaip mergaites Šypsena

J.

Da pamirshau prideti,kad blogam shokejui ir Velykos ne shvente!!!

buvo chia toks vienas… kazkada jau rashiau, kad kelininkai xujovai savo darba atlieka, tai jis apsireiske vos ne ju sefu ir issaiskino, vos ne taip , kad kol sniego nebus iki juosmens, tol kelininkams nebus kas veikt gatvese…ŠypsenaŠypsena tik dingo jis dabar kazkur…

Ne, nu tai ir as dziaugiuosi - man kuo daugiau sniego - tuo linksmiau. Klausimas, kuris mane neramina - i kokia skyle patenka mano mokesciu pinigai?

Na kol kas galima tik pasidziaugti, kad nors autostrada normaliai priziurima. Praeita savaitgali vaziavau Vilnius-Klaipeda, tai kelias buvo geresnis nei tikejaus Kietas

Na bet cia jau ne Zuoko nuopelnas…

dviracius is remeju pinigu pirko, tad ju cia nemaisykim.

siais metais situacija dar pusetina, prisiminkit kas buvo praeitais ir uzpraeitais metais! dabar bent jau pagrindines gatves nuvalytos.

ddt… ce gi Lietuva…

Nu tik nereikia…Piktas
Zuokas bl… didesnę dalį Užupio nusipirko…
Tai gal nori pasakyti kad dabar už jo asmeninius pinigus visas užupis keli mėnesiai remontuojamas.??Kietas

uahahaha Cha cha stilius kaip mano bobules - "visi jie vagys", "nu, bobut, sakyk ka konkreciai jie pavoge", "nezinau, bet kazka butinai turejo pavogti" Cha cha mazhuti, pasidomek kas kiek kur yra nupirkes ir kieno pinigai ten leidziami. nesiginciju, kazkokia dalimi ten savivaldybe prisideda ir galbut ne be mero pritarimo (o jei tai sprendzia uolus pavaldiniai - tada galbut be mero priestaravimo), bet mano ziniomis dideles dalies babkiu kilme kiek kita.

as kazko nesuprantu dabartineje lietuvoje. visi tiek daug zino, visu zinios taip pagristos faktais, kodel tada tiek mazai informacijos monstru? pasklausau, ka publika aplink sneka… jei sugebeciau tokia informacija gauti tikra ir dar ja irodyti, bazarintumet cia visi mano nuosavam forume, bo babkiu netureciau kur kisti Kietas cia jau patikekit Šypsena

eixo rašė:

Nu tik nereikia…Piktas
Zuokas bl… didesnę dalį Užupio nusipirko…
Tai gal nori pasakyti kad dabar už jo asmeninius pinigus visas užupis keli mėnesiai remontuojamas.??Kietas

Jei mes, automobilistai, mokam tokias babkes uz tai, kad pilam kura (ar zinot kad apie 50 proc kuro kainos sudaro MOKESCIAI - akcizas ir PVM+dar lygtai firmos moka keliu mokesti-pataisykit,jei klystu), tai turbut turim teise reikalaut, kad i mus kreiptu koki tai demesi. Musu fondas nuolat ir saziningai pildomas (o kur dingsi, kai jau viskas iskaiciuota jau "naftoj"?), tik va babkiu ten niekad nera. Kur tik koks trukumas - taip ir "skirta pinigu is Keliu fondo". "Amziaus projektams" ir "auksinems valdininku idejoms" fonde babkiu yra, o keliams tvarkyti - ne. To dar betruks, kad sumokeje tokias babkes dar ir patys gatves atsikasinetumem? Piktas

[banga.lt/admlt/2messaging.showMessage/3283721-=(1098605297](http://www.banga.lt/admlt/2messaging.showMessage/3283721-=(1098605297)

faina valgyt u tiek auskaru burnoj

pas ta dieda liezuvio ilgis-11 cm,man dar toli,pas mane tik 7 cm Laimingas

Veee

Veee bjauriai atrodo

Juokiasi gerai pasakei Juokiasi

as viena matau Liežuvis

surask 10 skirtumu Laimingas