Ach… Akli pasimatymai ir ju ispudziai
papasakokit, kaip jums buvo, as irgi galiu:
Karta su tokiu bernu per mirca susirasinejom, net i kina pakviete, maniau jis bus l. fajnas, kai susitikom! sakes jis buvo tox tox… negrazus, tai stengiaus kuo greiciaus pasikalbet ir iseit, manau visu pirmiausiai paprasyt foto, tik poto eit i pasimatyma, ir is vis tai yra nesaugu
man irgi taip buvo…nuo to karto ash wisalajk fotkes prashau… susirasinejau per mirca… ir jis ish mano shooles buvo… nu susitarem susitikt per pertauka ir …SiAuBaZ !!! sejp dar kartajs buna kad charakteris, uzhgozia ta ishwajzda ( nu pwz ash tokiu daug pazystu kurie nerealiai fajni, bet nelabaj grazhus ir man px!), o jis buwo tox tylus… sewbas… wisa pertrawka turejau as shneket o jis tik " tajp, agha, ne, jo"
Neeinu i aklus pasimatymus niekada nebuvau ir nenoriu eit
Man taj nesamone kazkokia
Taip sakant loterija
ir kaip baigesi?
na…jau keli metai vaikstau i aklus pasimatymus kelis kartus draugai pasiule savo draugus,keli kartai buvo susipazinimai per mirc’a…istiesu nesu is tu zmoniu,kurie kazko tikisi is aklu pasimatymu!
man tai tiesiog vienas is budu praplesti ale draugu rata
zinoma,visko pasitaiko…buvo ir labai nachalnu ir kitokiu,bet niekad neteko pamacius zmogaus begti i sali ir nesuprantu tu…kurie pamate zmogu,pabega!nors ir yra patarle pagal isvaizda sutinkam pagal prota palydim,bet pirmas ispudis daznai buna klaidingas!
siaip dar ir siandien eisiu i akla pasimatyma
Neeee,niekad nebuvau ir namanau kad eisiu…Pakankamai nesaugu ir tikrai panasiau i loterija…
Ash ajnu ir man dzin…nepatix taj tajp ir pasakysiu…nevisada turi foto,taj rejkia pasikleut likimu…Na bet visko boona visko rejkia…
nebuvus ir nesiruosiu
buvau… ir sitaip prapleciau draugu rata dar keliais nuostabiais zmogiukais
esu susitikes su daugybe virtualiu pazistamu, bet tik arbatos isgert ar pan. i joki akla pasimatyma /a la kinas, vakariene/ gyvenime neiciau.
Man uztenka i meetus katais nueit… ir siaip tik su pazhystamajs - draugais kalbu mirce
Gera tema!
siaip ejes i kokius 10 pasimatymu tikrai, dazniausia esu mates su kuo susitiksiu. Na fotkes ir t.t. bet esu ejes ir i keleta aklu pasimatymu! Idomiausi buvo tai su latviais! Nuvariau i Ryga ir susitikau su daug chato dalyviu, bvo labai faina Isimintiniausi tai pora aklu pasimatymu. Daugiau nei pries metus susitikau su viena mergina ir vis dar su ja draugauju, as jai geriausias draugas, o ji man ir labai gera drauge. Manau pats labiausisi vykes aklas pasimatymas ivyko pries pora menesiu. Susitikau su viena mergyte ir mes dabar tokia faina porele
Uj…Buvau tik vienam aklam pasimatyme (pries kokius metus) ir tas buvo nevykes…Kadangi as tokia bailiuke tai nuejau su drauge susitikt su tokiais 2-jais baxoorajs.Jie buvo draugai.Tai mes nuejom i sutarta vieta ir kai juos pamatem paprasciausiai issigandom…Jie pasirode labai bjaurus…Kvailiausia buvo ka mes padarem poto…Mes prie ju priejom,paklausem ar ko nors laukia,o jie atsake ne.Sugalvojom sprukti .Buvom toli nuo namu,tai nulekem i pati miesto krasta,o jie visa kelia mus vijosi
Galu gale mes pabegom,gryzom namo…Nuo siol visalaik prasau fotkiu,nes kitaip tai
anksciau buvau pasinesus vaiksciot i tokius pasimatymus
buvau gal 8
gal tik 2 buvo norm bachurai
o vienas davede iki meiles
o as einu jei tik laiko turiu… cia nuotykis! bl ateina tokios baisos-pabaisos (cia yra bangoj "baisa pabaisa" nicku, tai cia ne apie ja), kaip sako karta pamates negali uzmigt…siaip tai jei einu nemates foto pasakau kad atrodysiu visai kitaip nei einu… pvz eisiu su juoda maike ir melynais dznisais, tai sakau, kad busiu su geltona maike ir shortais ir pan.
o jei bendraujant nepatink, apsimetu, kad skambina, jog draugelis ligoninej ir reik eit kersyt staigiai uz ji
siajp ash i meetus daznaj wajkstow… aklu pasimatymu pas mane nedaug buwo, bet tas wienintelis apie kury rasiau sewbingas
Oi ne, nusvilus kelis kartus buvau per tuos aklus pasimatymus, daugiau nevaikstau
as kad ir kiek nusivyliau vistiek vaikstau i aklus pasimatymus
man idomu labai