accord type-r vs. s4

accord type-r vs. s4

Nujauchiu ka pasirinx tauta Šypsenaklubas.autos.lt/index.php?group=auto&topic=compare&year 1=1999&params1=1523&year2=1997&params2=181&mark1=Honda &model1=Accord&mark2=Audi&model2=S4 ash ne antiaudininkas bet accordas man gereu Mirkt

honda

audi

nu plet Kvankt? pze sulyginimas Pavargęs dar paimk opel gsi ir bmw M lyginimui Ufff

accordas turi puslitriu mazhesny varikli, be turbu ir tik 50 ag mazhiau Cha chaabu sedanai, abu vidutines klases, abu galingiausi ish tu metu ejusiu modeliu. kaina dabar panasi. kas dar ubagss chia negerai ?

subaru Cha cha

vaikiau, i torqa pasiziurek Juokiasi … ilindau daba i ta sulyginimu lentele Juokiasi dar nezinojau, kad pas s4 v6 stovi skersai… echh, sto let zivi, sto let u4is… Ufff Cha cha Cha cha

mes jamam gonda, nes audi uzkniso juodai Cha cha ir sheip wisos japonoshkos mashinos yra geriausios Apkabinimas

jap, paziurek i sukimo momenta ir prie kokiu apsuku jis pasiekiamas Šypsena) o siaip tai pravaziuok su s4 ir, manau, nesinores jokiu accordu :}

aisku Accordas Niam niam Taip

b boy man atrodo ta tavo varpa audine ir pervaziavo kad piktas labai Šypsena cia eina kalba ne apie marke o apie masina Šypsena

Accordas atrodo, bent man, smarkiai gereu. Jis labiau patikimas ir smarkiai ekonomishkesnis, zhodzhiu labiau civilizuotas Šypsena

zinoma honda Cha cha

tik akordas. pats audelka turiu, bet akordas daug mieliau atrodo, ta a4 vapse atsibodusi man.

žinoma Audi Taip

rs6 Gerai ir hondos visokios liks ten toli toli

nu uzh rs6 kaina gali paimt 2 accord type-r arba m5, tai jau chia visaj kita lyga Mirkt

Cha cha Cha cha Cha cha linksma Cha cha Cha cha Cha cha jaunimas komentatoriais dirba Cha cha Cha cha Cha cha Va, dar jums sulyginimui klubas.autos.lt/index.php?group=auto&topic=compare&year 1=2000&params1=2113&year2=2000&params2=838&mark1=Porsc he&model1=911&mark2=Opel&model2=Speedster Ufff

o ka siulai veikt 7adieny vakare ? beje geras palyginimas Cha cha ydomu kiek kaina x kartu skiriasi.