accord type-r vs. s4
Nujauchiu ka pasirinx tauta klubas.autos.lt/index.php?group=auto&topic=compare&year 1=1999¶ms1=1523&year2=1997¶ms2=181&mark1=Honda &model1=Accord&mark2=Audi&model2=S4 ash ne antiaudininkas bet accordas man gereu
honda
audi
nu plet pze sulyginimas
dar paimk opel gsi ir bmw M lyginimui
accordas turi puslitriu mazhesny varikli, be turbu ir tik 50 ag mazhiau abu sedanai, abu vidutines klases, abu galingiausi ish tu metu ejusiu modeliu. kaina dabar panasi. kas dar ubagss chia negerai ?
subaru
vaikiau, i torqa pasiziurek … ilindau daba i ta sulyginimu lentele
dar nezinojau, kad pas s4 v6 stovi skersai… echh, sto let zivi, sto let u4is…
mes jamam gonda, nes audi uzkniso juodai ir sheip wisos japonoshkos mashinos yra geriausios
jap, paziurek i sukimo momenta ir prie kokiu apsuku jis pasiekiamas ) o siaip tai pravaziuok su s4 ir, manau, nesinores jokiu accordu :}
aisku Accordas
b boy man atrodo ta tavo varpa audine ir pervaziavo kad piktas labai cia eina kalba ne apie marke o apie masina
Accordas atrodo, bent man, smarkiai gereu. Jis labiau patikimas ir smarkiai ekonomishkesnis, zhodzhiu labiau civilizuotas
zinoma honda
tik akordas. pats audelka turiu, bet akordas daug mieliau atrodo, ta a4 vapse atsibodusi man.
žinoma Audi
rs6 ir hondos visokios liks ten toli toli
nu uzh rs6 kaina gali paimt 2 accord type-r arba m5, tai jau chia visaj kita lyga
linksma
jaunimas komentatoriais dirba
Va, dar jums sulyginimui klubas.autos.lt/index.php?group=auto&topic=compare&year 1=2000¶ms1=2113&year2=2000¶ms2=838&mark1=Porsc he&model1=911&mark2=Opel&model2=Speedster
o ka siulai veikt 7adieny vakare ? beje geras palyginimas ydomu kiek kaina x kartu skiriasi.