absukos
akonomas
nu jau zjbs
Merdeces ?
is ko cia sprendziat kad ekonomas?
termostatas naujas? ar perbrangus?
po aBsukomis ne momentines sanaudos?
bet vistiek neuzskaitau nebuvimo temp.gauges net neziurejes guogleje net neabejoju,kad naujuose bus sugrazine ta gauge
akujiena masina, bet grynai trasos… blec nei su viena taip greicio nesijausdavo… net su mersu…bet gal kad pas mersa buvo r19 zemo profilio, pas sita r18 normalus… varai sau 140 palangos keliu kur 70 zenklas ir duobetas kelias px nx… tik greit prisivazinesiu
pedala atleides
… nezinau kas pastumetu i toki dugna kad be draudimo vazineti
petruska>o pedala atleidus ABsukos ant pavaros nukrenta?
huntero, po absukomis momentines sanaudos, bet cia tiesiai vaziavau ne nuo kalno… siaip misriai dabar rodo 8.6litro. ir dar kartais kai uzvedu lengvai padreba, tai ciuju forsunke grybauja kazkuri, nors kai diagnostika dare nebuvo nukrypimu. siaip sanaudos tikrai px… na pracipuot dar reik ir trauka bus labai ok, nors ir dabar pakanka. burtiniks, keiciau visus 3, turbut kur 3ias stovi tavo celeronas neisnesa net del sanaudu galit nx tylet cypsiai jus, sanaudas rodo 8.6litro vid greitis 34km/val. pas kitus mieste toks greitis…
ai ple automatas cia
Petruskevic - nusipezate manau Rafinuotas - pas mano 3.0d irgi saltas kazkodel purtosi. Penkiacilindris buna kartais
maciau tavo draugeli, xaria- durnesniu nebebuna, bet folga stoikutes tymptelejas
burtininks, kazka painioji, folgos ant sito bmw nebuvo ir nebus, bet stoikes, tiesa sakai, ne masinos spalvos p.s. draugeliai su mano auto nevazineja
woris, bbz del ko cia, as galvoju forsunke kokia… nors va draugelis turi 525d e60 sake dvi forsunkes blogos, tai jam mieste sanaudas rodo automatas 11-12ltr… nu pas mane iki 10(nedraskant)… bet 3.0d ir dar simioras… nzn gal kompas blogai rodo…
nieks nesipurto uzkurus,tik kai salta uzkuriu,isvemia biskuti dumo salierkes kvapu bet taip jau 2metai
Dr nauja tokia panele dabar:autoevolution.com/images/gallery/medium/BMW5Series-F10–med ium-4164_38.jpg