AB expertu nuomone?

AB expertu nuomone?

apie si exclusiva? Paplepėkimauto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=19 35688Labai domina AUDItoriu nuomones. Labas

gaidys Taip

Malonu susipazint. Cha cha Gerai

Priekis Baisus VeeeAUDItorius Taipp.s. bent neapshikta… Cha cha

Lanchia. Viskas tuo ir pasakyta. Be to, mano manymu, tokios klases automobilyje turi but oda Nekaltas

ganni, gaidys sitas keturratis exclusiv’as Taip

a man ana visai Gerai Taip

limpa man sits

delefynas, ir kokios jis jau klases idomu? Nekaltas. priskirciau prie chegzdziu gimines

uzskaitome Gerai

vidus tai man jos tikrai visai neblogas , na bet išorė ne Blogai

is galo Gerai is sono Gerai vidus Gerai nu bet is priekio tai man biski kirvio darbo Blogai

Gerai gera

delfinas. Tokios klases masinoje yra Alcantara en.wikipedia.org/wiki/Alcantara_%28material%29Kainuoja daug daugiau uz oda, savybes daug geresnes, geriau ir vertinamos. Lamborghini daznai deda i Gallardo modelius, visi 20 Reventon modeliu butent su Alcantara ir buvo pagaminti. AUDIatoriai. Oda jums mat.

kas tokia jama tam nelb idomu nuomones Nekaltas

Gerai

Veee Baisus Blogai

butent ta ir turejau omenyje Juokiasineeilines isvaizdos kibiliukas ir tiek Cha cha

Na leptelsiu ir as savo nuomone… Teko pora kart isbandyt tokia (keleivio vietoje). Pastebejimai tokie: Garso izoliacija Apakęs Gerai (Zyzelis prie 4000rpm vos girdisi) Komfortas Gerai. Tikrai kokybiskas salonas ir kazkokia navarotna, el. valdoma vaziuokle (skyhook). NekaltasNavarotai Gerai. Tik truputi zymiai daugiau nei reikia… Cha chaO daugiau tai Mašina kaip Mašina su stiliova isvaizda ir mazom kuro sanaudom (2.4jtd). Šypsenaps. Nemeluosiu vaziavimo komforto prasme labiau patiko uz Audi A6 c5. Drovus