a7
buvo proga pavadeliot 3.0 tfsi 220 kw smaguma belekokia ir seip grazi zaraza
rimtai suabejojau ar man tikrai pirkt superba nauja,ar sita 3-4 metu uz ta pati
sexy ass !!!
)
laiko turiu iki vasario 15 kol turiu eit pas skoda uzsakyma daryt
Koky dar superba
na jau gal nelygink tos prakutusiu vadybininku geldos su sita grazuole. Superbas ir pasatas kurti testams laimeti. Sita - stilingai ir patogiai vaziuoti
Skoda
faktas, kad su šita važiuosi smagiau, bet jei reikia dafiga km sukti (faktas, kad A7 jau nenauja gausis už panašią kaip SuperB kainą), tai kad nesigautų paskui gausiai brangu išlaikyti
siaip neisivaizduoju, kaip uz savus is salono skoda varytis… suprantu LS situacija, kai savu merkt nereikia, biudzetas ribotas ir dar apribojimai kaip CO ir t.t, tada ziuri, kas gaunasi. O cia jei jau taip eiti pirktis, tai ka as zinau… na kuris cia skodos geistumet?
p.s. cia kaip boba rinktis be papu, be subines, stora ir baisia, bet va gerai gamina, kambarius tvarko, i kaire nesuka, visad duoda, daug islaidu nereikalauja - racionalu (GAL)… bet ar dziugina?
Kolegai pakeite visus amortikus tada deze pavaru ir ant galo varikli tdi… Visa laime kol garantine buvo Dabar vaziuoja be parkiu
tiek Škoda, tiek Passac, jei darbui reikia auto, jei sau ir važiuojama negausiai daug, tada jau kažką iš premium A7
Mano draigs uzsisakes lauk superbo uz savus… Pries ksledas turejo jau atiduot Bus idomu pratestuot… Pajame galungiausia benzinine versija… awd
jei jau gyvenimas toks liudnas, ka reik skoda salone jamt - aB ne vieta ieskot draugu
tai, ka parodei, 1-1 nebent polo, lada, o ne a7
wilis, prašau man neaiškint, aš geriau žinau
pszepraszam pana
Kad buvo audi simC kupe,ten kazkokiu 78metu,turejo draugs,duru apmusimas is kurtkos balionkines
dr, ta gera [transport-museum.com/_userfiles/pages/images/Events/Audi_10 0_C1_Coup__Front__2008-07-12__ret.jpg](http://www.transport-museum.com/_userfiles/pages/images/Events/Audi_100_C1_Coup Front 2008-07-12__ret.jpg)audi-100-coupe-s.de/Bilder/100s.jpgangelfire.com/extreme2/audi100c1/images/DSC02439.JPG
Ana 4dure buvo
Chečbekas ten buvo, iš kurio išsivystė C3 Avant