a7

a7

buvo proga pavadeliot 3.0 tfsi 220 kw smaguma belekokia Šypsena ir seip grazi zaraza Šypsenarimtai suabejojau ar man tikrai pirkt superba nauja,ar sita 3-4 metu uz ta pati Šypsenasexy ass !!! Šypsena)

laiko turiu iki vasario 15 kol turiu eit pas skoda uzsakyma daryt Nekaltas Nekaltas Nekaltas

Koky dar superba Apakęs

na jau gal nelygink tos prakutusiu vadybininku geldos su sita grazuole. Superbas ir pasatas kurti testams laimeti. Sita - stilingai ir patogiai vaziuoti Mirkt

Skoda Juokiasi

faktas, kad su šita važiuosi smagiau, bet jei reikia dafiga km sukti (faktas, kad A7 jau nenauja gausis už panašią kaip SuperB kainą), tai kad nesigautų paskui gausiai brangu išlaikyti Nekaltas

siaip neisivaizduoju, kaip uz savus is salono skoda varytis… suprantu LS situacija, kai savu merkt nereikia, biudzetas ribotas ir dar apribojimai kaip CO ir t.t, tada ziuri, kas gaunasi. O cia jei jau taip eiti pirktis, tai ka as zinau… Nekaltas na kuris cia skodos geistumet? Juokiasip.s. cia kaip boba rinktis be papu, be subines, stora ir baisia, bet va gerai gamina, kambarius tvarko, i kaire nesuka, visad duoda, daug islaidu nereikalauja - racionalu (GAL)… bet ar dziugina? Cha cha

Kolegai pakeite visus amortikus tada deze pavaru ir ant galo varikli tdi… Visa laime kol garantine buvo ŠypsenaDabar vaziuoja be parkiu Šypsena

tiek Škoda, tiek Passac, jei darbui reikia auto, jei sau ir važiuojama negausiai daug, tada jau kažką iš premium Klasta A7 Apkabinimas Taip

Mano draigs uzsisakes lauk superbo uz savus… Pries ksledas turejo jau atiduot ŠypsenaBus idomu pratestuot… Pajame galungiausia benzinine versija… awd Apkabinimas

jei jau gyvenimas toks liudnas, ka reik skoda salone jamt - aB ne vieta ieskot draugu Cha cha

1:1 Rėno 20c1.staticflickr.com/3/2512/4124619864_fe5692cd3a_b.jpg

tai, ka parodei, 1-1 nebent polo, lada, o ne a7 Mirkt

wilis, prašau man neaiškint, aš geriau žinau Kietas

pszepraszam pana Juokiasi

Kad buvo audi simC kupe,ten kazkokiu 78metu,turejo draugs,duru apmusimas is kurtkos balionkines Cha cha

dr, ta gera Girtas[transport-museum.com/_userfiles/pages/images/Events/Audi_10 0_C1_Coup__Front__2008-07-12__ret.jpg](http://www.transport-museum.com/_userfiles/pages/images/Events/Audi_100_C1_Coup Front 2008-07-12__ret.jpg)audi-100-coupe-s.de/Bilder/100s.jpgangelfire.com/extreme2/audi100c1/images/DSC02439.JPG

Ana 4dure buvo Taip

Chečbekas ten buvo, iš kurio išsivystė C3 Avant