A6 priekiniai
jau deze nuejo
protingai pratekinti
Pas mane galiniai tokie pat
sudu sudo gabalai mesos sluoksnis mazesnis uz oro tarpa
kiek nauji kainuoja, 120 lt…?
rytoj i pabrolius
rytoj i darba
heh. kvailiu nera
taiwanio 120, čia ariginalai - 50k/km garantuota
nu nu… daiktui 10m, anas nuslifuotas dar ir laikys neva dar xuyevu tuciu… nu kaip… galvok, kad laikys. i sveikata.
speju vokiskus gautum uz 150
koks nx skirtumas? jei ne uz 40 lt, tai tikrai kokius 50 t laikys. ar tiek kas beisvazineja siais laikais? bo giriasi kas antras kad masinas keicia kaip kojnes…
realiai masinos ilgiau 2metu nesu turejas o stabdziu diskus keiciau tik lexusui… dabar jauciu audeliai pasikeisiu, bet imsiu normalius o ne kokius slifuotus, ant stabdziu nepritaupysi
bile pirmus 500-800km vaziuot be extreem stabdymo ir tt. kad prisidirbtu ir pan… nu cia taip mokino mane dalyviai…
500-800km? Aš jau iš servizo išvažiavęs dariau extrem. Matyt vėl teks po kokių metų keisti. Pas mane problemos yra su stabdymu, vienas diskas neiškentęs net suskilo.
Edai suzibejai protu
edas> traukuliacije wyksta kai gauni naujus staPdziu diskus?
Aš geriau nieko nesakysiu ir nesužibėsiu. Šiandien iš Kauno važiuojant trečias golfas sugalvojo pažaisti su kažkokiu pilku pensininko automobiliu. Grįžau namo greituoju būdu.
Iki 170 važiuoti smagu, bet toliau jau pradedu bijoti, kad '88 metų gamyba gali sukvailioti ne mano naudai.