A6 priekiniai

A6 priekiniai

jau deze nuejo ??? Žliumbia

protingai pratekinti Gerai

Pas mane galiniai tokie pat Gerai Ufff

sudu sudo gabalai Blogai mesos sluoksnis mazesnis uz oro tarpa Blogai Juokiasi Kvankt?

youtube.com/watch?v=lO-5Kw_bFxY&feature=relatedakumas

kiek nauji kainuoja, 120 lt…? Juokiasi

rytoj i pabrolius Valio

rytoj i darba Valio

heh. kvailiu nera Cha cha

taiwanio 120, čia ariginalai - 50k/km garantuota Labas

nu nu… daiktui 10m, anas nuslifuotas dar ir laikys neva dar xuyevu tuciu… nu kaip… galvok, kad laikys. i sveikata.

speju vokiskus gautum uz 150 Juokiasi

koks nx skirtumas? jei ne uz 40 lt, tai tikrai kokius 50 t laikys. ar tiek kas beisvazineja siais laikais? bo giriasi kas antras kad masinas keicia kaip kojnes… Šypsena

realiai masinos ilgiau 2metu nesu turejas Drovus o stabdziu diskus keiciau tik lexusui… dabar jauciu audeliai pasikeisiu, bet imsiu normalius o ne kokius slifuotus, ant stabdziu nepritaupysi Nekaltas

bile pirmus 500-800km vaziuot be extreem stabdymo ir tt. kad prisidirbtu ir pan… nu cia taip mokino mane dalyviai…

500-800km? Aš jau iš servizo išvažiavęs dariau extrem. Cha cha Matyt vėl teks po kokių metų keisti. Pas mane problemos yra su stabdymu, vienas diskas neiškentęs net suskilo. Nežinau

Edai Gerai suzibejai protu Cha cha

edas> traukuliacije wyksta kai gauni naujus staPdziu diskus? Cha cha

Aš geriau nieko nesakysiu ir nesužibėsiu. Cha cha Šiandien iš Kauno važiuojant trečias golfas sugalvojo pažaisti su kažkokiu pilku pensininko automobiliu. Grįžau namo greituoju būdu. Taip Iki 170 važiuoti smagu, bet toliau jau pradedu bijoti, kad '88 metų gamyba gali sukvailioti ne mano naudai. Nežinau Blogai