a3 1,9tdi
ką gero/blogo apie 1,9tdi galima sužinot? a geresni nei 2,0tdi?auto.plius.lt/skelbimai/audi-a3-1-9-l-hecbekas-2004-dyzelinas-3 564308.html
Čia rimtai klausi?
Kodėl turėčiau klausti nerimtai?
ar geras ar blogas motoras reik ziuret srotu kainas… 1.9 pagal kodus, vieni brangus, kiti ne, 2.0tdi irgi…
77 kW dedavo i audelas?
nes jau 1,9 pagal savo varda neuzmusami turetu buti
o rafinuotas pagal savo vardą asilas paskutinis
Na, gal dėl tos priežasties, kad abu varikliai gausiai išdiskutuoti ir užtenka į Googlę įvesti užklausą ir sužinoti, kurie pagal variklio kodus yra geri, kurie ne.
77kw turėjau Octavijoje, jei čia tas pats, tai sąnaudos
Žiemą apie šilumą salone pamiršk, jei po miestą važinėjama bus, o daugiau lyg geresni tie varikliai už 2.0tdi
patvarumo prasme.
Auri, na matai, todėl aš ir esu pagal kozmozą ir dar keletą dalyvių asilas. manes paklausia apie tą, ką žinau ir pats patyriau visada pasakau. Pvz apie e65, apie w220, apie cl apie taurega, apie a8 d3. Nes nemažai susidures su tom mašinom esu. O čia matai sedi *skylė*bolai kaip pagurklis, kurie tik spangsta. Ateitų žmogus, sakytu aiškiai ir paprastai: Yra du tipai 1,9: 1. 77kw kodas toks toks - ju kainos srotuose tiek ir tiek, beda pagrindine ten ir ten. 2. 85~kw kodas toks ir toks, kainos srotuose tokios, beda pagrindine tokia ir tokia, forsunkes nesirestauruoja Vsio, tema uzdaroma, o dabar bus 30 komentaru is pagurklio ir jo tipo žmonių koks rafis kiauras, kodėl klausiu, kaip sekas su cl ir šūdinais jo ratais, kaip kiti mano lavonai gyvena ir t.t.
1.9 77 kw 500 tkm suka be problemu su tinkamai parinktais ir laiku pakeistais tepalais
O tai ne “gudriau” paieškojus rasti pirminę akumuliuotą ir išdiskutuotą informaciją, o ne čia paklausti ir laukti komentaro, kuris bus galimai teisingas, o galimai “sugedęs telefonas” bus įvykęs? Na, vienok, kaip kam patogiau. Aš, matyt, ieškočiau pirminės informacijos.
Kiek pastebejau tai rafis pirma nuperka o paskui klausineja
VIN, būna ir taip. Aš pats iki šiol taip ir neišsiaiškinau, ką reiškia mano variklio “twinpower turbo”, ar 2 turbinos ar 2 stage’ai kokie.
skambučiai dabar brangūs, ahujenai sunku pasukti į šrotą ir paklausti, kiek kainuoja ir šiaip, vw ir audi klubų nėra, tai tenka blevyzgų forume klaust
planuoji 5 metus judėt, kad aktualu motoro patikimumas?
kosmoz, rinkos realijas ziuriu. Bobai toki nupirkau - pasakė vali nx su tuo šrotu, aš tau ką į studentę ar moksleivę panaši kad su tokiu krepšu važinėt?
tai taip ir sakiau kad jau nupirkes klausineja
Gera “boba” - ir turte ir skurde.