A žiūrot

A žiūrot

šitą serialą? Gerulis Girtas GirtasP.s. vis nesuprantu, kas cia per automobilis, bet ipusejus ketvirta sezona anas visai grazus tapo Cha cha

tai kad senai pasibaiges Juokiasip.s. dial up’as Gerai

Kad pasibaiges tai zinau, bet nevisi i telika pastoviai spokso kai tik relyzas isein Šypsena

nemadinga būti kažko nemačius bangoje, drakon Blogai , o BrBa tai Gerai

Geras Gerai

Ok, atsiprasau cyborgo Taip Einu paziuret katik isejusi naujaji Cops S26E15 Girtas Su Vikom anie laksto Girtas Girtas

perziurejau pries keleta menesiu Geraibendradarbius dabar ant jo pasodines Cha cha…bet jei ziuret,tai tik ta,kur isverte “kubik v kube” Gerai

kas verte? Pirmi sezonai normaliai, LNK, nu bet trecias sezonas tai kazkokia viesalka su Jonu verte Cha cha

Serialus ziuret su vertimu Kvankt? Juokiasi

Mes nesame tokie issilavine kaip tu ar makijaks su savo dvux litra, prikin?

Nebaigtas, paskutinis episodas likes, bet netycia suzinojau kaip jis baigiasi ir nutariau neziureti. Cha cha Siaip serialas nenormaliai geras, 4 sezonas man asmeniskai buvo geriausias.

tai kad pas jus popieriuku daugiau nei pas mane Cha cha

ai tu per tv ziuri? as rusiska ziurejau,su vertimu kubiko,labai super isverstas,daugiabalsis,su visais zargonais ir lengvai pasikeikiant…lietuviskos versijos net nesinoretu ziuret

popieriukas tik vienas ir tas po dvyliktos klases Cha chadr, normaliai visai LT isverte, isskyrus trecia sezona, prof vertimas, tad nieko baisaus Gerai ziuriu is linkomanijos

Drako tai tu toks pat bemokslis Apakęs Cha cha

bendrai tu turetum vistiek daugiau popieriuku turet… po 9 klases dar turetum toki turet… kurio as neturiu Piktas

Taip Jau pries baigima buvau nuomuones, kad belekoks popierius tau negarantuos dideles algos, o rimtam popieriui reik kantrybes ir noro. O pas mane nei kantrybes nei noro, tad zinojau, kad pradesiu dirbt iskart baiges mokslus. pradejes dirbt gaudavau tokia pat alga, kokia dabar gauna tie, kurie 5 metus are ir dirba ne pagal specialybe Cha chaPo 9 klases nieks popieriuku nedalina, mes jau kita karta Taip po 10kl dave kazkoki, nu bet apie jy zinau tiek pat kiek apie savo vidurines atestata Cha cha

Drako>daziurek iki galo,cia kazkoki filma verte,man asmeniskai Gerai youtube.com/watch?v=5I42SSwR_b4 breking bada irgi panasiai igarsine Gerai

drako tai arba dirbi tikslingai del popieriaus su konkrecia vizija arba px nx tas popierius Cha cha