a tai koky ty masiniky?
Snieckus, Kaunas- Lietuvos sirdis.
man rodosis cia atostogos ish uk
nakciau, sian alus bus joszh sake litras tau, litras robiui ir man kas lieka
Tėvs mano Kūbas taip glūpai, kol gyvas, nepadarė, O ir jo tėva Stepas taip gyvent nemokino “Vaikai”, rėkdavo jis, ant demblio girts išsitiesęs Ir su žaku prastu, kaip prastas būrs, užsiklojęs, “Vaikai, šukštu jums naujus niekus pramanyti, Taip gyvenki, kaip mes, tėvai jūsų, gyvenom. Vis protingai, vis pamaži nusitverkite darbus, Čėdykitės kytriai, jauni dar būdami klapai, Kad dar ir senysta ką ras, atšokdama kartą”. Tuos žodelius savo tėvo aš tikrai nusitvėriau Ir, kol gyvs krutėsiu, juos kasdien paminėsiu.
ant demblio girts išsitiesęs
Jei kur būrą pamatęs su spragilu šikną bekrapštant, krauk į veizolus jam sparčiai, kad dantys braškėtų…
Donelaitis
Ar man atrodo, ar tikrai neprastas pareigūnų transporto pagreitis? auto.delfi.lt/soft/nuo-policijos-sprukusio-motociklininko-gaudy nes-baigesi-pareigunu-pergale.d?id=59967677
^ arba mocas netraukia
Auris - policaju bolidas “traukia”, vairuotojas vairuoti moka, su motu vaziuoja nemoksa…kaip ir dauguma “sportininku” tik ant tiesiosios atvynioti moka ir tiek …
Nu gal Bet pačioje pradžioje, kai startuoja vytis - kažkaip greitokas atrodo. Dar turint galvoje, kad kamera paprastai lyg ir “lėtina” greičio įspūdį
drako, good news
taip…patruline tikrai ne eiline turi buti… panasus siaubas baubas buvo LT federalai ant vilnius - klaipeda trasos su IV guoliu Vr’u… pasivydavo visokius bmw ir britvas ant 250
p.s. paskaitykit kas komentus, gal raso kas per auto
kiek zinau, tai uzmuse mentai labai greit ta golfyti.
bet gerai mocą užtrynė
Tai kad motas pokvailis, greitkeliais gazuoja - durtų į rajoną, siauresnes gatveles, paprasčiau būtų eisme laviruojant atsiplėšti. Nors, aš ne specas
Teko susipažint su tuo policijos golfu už 400lt…
doktoras po 10 metu