A šitos gerai veža? 2,5D

A šitos gerai veža? 2,5D

Gerai… i kapus ypac patogu Šypsena

Gal kas turite ir zinote ar bus paklausa lavonu veziojimui? O jei rimtai, ka gero/blogo galite pasakyti apie sitas volvo ?

audi motoras gi, nesi ne to ciupinejes?

audi nesu paturejas ir nenoriu Ne, bet audi varikli galiu patureti Taip . Sakė neblogi…

spalvela Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs

googleje kokiu nori spalvu gali pasirinkti Šypsena

vo cia tai katafalkas Šypsena

sita tiktai Gerai Gerai Gerai, detales musu supratimu tipo brangios, taciau 1 kart pasidarei ir pamirsai. Vazinejau su tokia 2,5 TDI mechanika… Apkabinimas GirtasTrasoje Gerai…mieste Geraina tik kad zemoka toli i miska neivaziuosi Cha chais ligu - kaip ir visos volvo - oro srauto matuokles…i siaip tik Gerai. radus neuzvazineta…jamciau dabar vel ir viskas px… o del audi motoro…na tiek to tegu buna “audi” motoras, gal greiciau blokas su viduriais…

tik ant foto T… su firminiu spoileriu ir propeleriniais ratais Apkabinimas

p. SUOMI , o i kokias kuro sanaudas isipaisai? Šypsena Pravaziuoju tikrai daug km, tai aktualus klausimas man. O gal kam reikia ne idealios bukles saab 9-3 2,2TID uz kokius ~5500lt sutartume Mirkt

mieste ziema su visais “negesinimais” kad nesusalti ~11 L ne daugiau, trasoje ~ 150 - 6,5 L.

gazas > kodel saaba parduodi… pasak bangos egzpertu tai yra ideali masina Šypsena

dar pamirsau… karavanas Gerai vietos dachuja ir dar biski Cha cha su OOOO A6 avant, nx lygint. dvigubai daugiau bulviu galejau pakrauti Cha cha

o kaip ju automatai? Kuriuose buvo ne aisinas arba aisinas be bedu Cha cha ?

myniau su tokia 2,5 zyzeliu, kazkokiu ten turbavu ale galingu motoru, i varsuva, tai siauliuose isedau net nepajutau kaip varsuva daskridau. Nuo 0 iki 100 tai nafik, bet nuo 80 iki 140 labai labai gerai traukia, visumoi jei komplektacija gera man visai patiktu toks katafalkas

to MrCyBoRg: geras saabas buna kol nunudrozi… as su juo jau 90k km Lietuvoje pramyniau per tris metus, o dar Italas pries mane ji nudroze… ir galiausim turim ~370 k km. Tai laikas atsinaujinti… O kriterijai pagrindiniai Dizelis ir ne 66kW Cha cha, ateityje jei teks maziau km sukti tai tik saab 9-5 aero Šypsena

vienintele ne naujos VOLVO esančios pardavime beda - rida …visos po 500 ton kilometru nuvaziavusios…

Suomis ne visos ne visos

turiu tokią, ir vėl tokią pat pirkčiau važiuot patogu, vietos daug, traukia pakankamai, ėmiau su 430k rida (manau orginali), tik reikia vieną kartą viską susitvarkyti ir manau ilgokai problemų neturėsi.sekanti mano Mašina bus naujesnė V70 Šypsena