A šitos gerai veža? 2,5D
Gerai… i kapus ypac patogu
Gal kas turite ir zinote ar bus paklausa lavonu veziojimui? O jei rimtai, ka gero/blogo galite pasakyti apie sitas volvo ?
audi motoras gi, nesi ne to ciupinejes?
audi nesu paturejas ir nenoriu , bet audi varikli galiu patureti
. Sakė neblogi…
spalvela
googleje kokiu nori spalvu gali pasirinkti
vo cia tai katafalkas
sita tiktai
, detales musu supratimu tipo brangios, taciau 1 kart pasidarei ir pamirsai. Vazinejau su tokia 2,5 TDI mechanika…
Trasoje
…mieste
na tik kad zemoka toli i miska neivaziuosi
is ligu - kaip ir visos volvo - oro srauto matuokles…i siaip tik
. radus neuzvazineta…jamciau dabar vel ir viskas px… o del audi motoro…na tiek to tegu buna “audi” motoras, gal greiciau blokas su viduriais…
tik ant foto T… su firminiu spoileriu ir propeleriniais ratais
p. SUOMI , o i kokias kuro sanaudas isipaisai? Pravaziuoju tikrai daug km, tai aktualus klausimas man. O gal kam reikia ne idealios bukles saab 9-3 2,2TID uz kokius ~5500lt sutartume
mieste ziema su visais “negesinimais” kad nesusalti ~11 L ne daugiau, trasoje ~ 150 - 6,5 L.
gazas > kodel saaba parduodi… pasak bangos egzpertu tai yra ideali masina
dar pamirsau… karavanas vietos dachuja ir dar biski
su OOOO A6 avant, nx lygint. dvigubai daugiau bulviu galejau pakrauti
o kaip ju automatai? Kuriuose buvo ne aisinas arba aisinas be bedu ?
myniau su tokia 2,5 zyzeliu, kazkokiu ten turbavu ale galingu motoru, i varsuva, tai siauliuose isedau net nepajutau kaip varsuva daskridau. Nuo 0 iki 100 tai nafik, bet nuo 80 iki 140 labai labai gerai traukia, visumoi jei komplektacija gera man visai patiktu toks katafalkas
to MrCyBoRg: geras saabas buna kol nunudrozi… as su juo jau 90k km Lietuvoje pramyniau per tris metus, o dar Italas pries mane ji nudroze… ir galiausim turim ~370 k km. Tai laikas atsinaujinti… O kriterijai pagrindiniai Dizelis ir ne 66kW , ateityje jei teks maziau km sukti tai tik saab 9-5 aero
vienintele ne naujos VOLVO esančios pardavime beda - rida …visos po 500 ton kilometru nuvaziavusios…
Suomis ne visos ne visos
turiu tokią, ir vėl tokią pat pirkčiau važiuot patogu, vietos daug, traukia pakankamai, ėmiau su 430k rida (manau orginali), tik reikia vieną kartą viską susitvarkyti ir manau ilgokai problemų neturėsi.sekanti mano bus naujesnė V70