A. Jaseviciaus baldai

A. Jaseviciaus baldai

Sveiki,

krito i akis pora sitos imones siulomu baldeliu ( http://www.jaseviciausbaldai.lt ). Gal kas is savo patirties gali pasidalint, na, kokybe, gamybos terminai ir pan.

Dekui is anksto Šypsena

Ne

ir ka tai reiskia? papasakok visiems, kol dar nevelu.

buvau nuvažiavęs pažiūrėt, kažkaip man kaina pasirodė didesnė už kokybę… Nekaltas

as irgi buvau nuvaziavusi pries gerus metus. Domino stalai ir kedes. Zinoma, pirmiausia krito i akis kainos Kanda. Bet kai apeini visus imanomus salonus, supranti, kodel toookia kaina…
O pasirinkau ne ju produkcija ne tik del kainos, o visu pirma del stiliaus…Mano brangiausiajam negera darosi nuo klasikos(nors klasika klasikai nelygu…), su visais paraitymais ir israitymais…

deretis nebandet? Šypsena

o del stiliaus tai papriestarausiu, klasika ir man neypac, bet radau nemaza pasirinkima ir kitokiu baldu Šypsena

Ir as kaip tik si savaitgali uzsisakiau ten stala su kedem. Tik gamina ten labai ilgai (uzsakymu sake daug turi), bus pagaminti gruodzio pradzioje.

jo, man dvi kedutes planavo 1,5 men gaminti, bet sutarem del 1 men. Ziuresim, kaip bus realiai Šypsena

hm, nu nieko, planavo 11.11, atveze 11.14, sakyciau net labai gerai Šypsena ir kokybe kol kas patenkintas Šypsena rekomenduoju Gerai