<a href="http://www.teisingumas.lt">www.teisingumas.lt</a>

www.teisingumas.lt

ble trecia diena is eiles man pries akis horizonte metosi dvirka uz kokius 500e, prirakinta troseliu, kuri as ir dantimis perkasciau, mastau a ivykdyt teisinguma kokias tai durai Moteris gyvenimo tiesu pamokyt… Cha cha Cha cha Juokiasi Juokiasi

Mano tik neimk, nuotrauką matei. Cha cha

su taviskiu tai nexuy spygu teptis. Cha cha ten realiai gatvej uz ta varianta 500e su rankom nunestu. Cha cha kiaura bobike… Cha cha

nakciau nepagalvojai kad bobike ant zyvciko zvejoja ? Cha chapastate dviraliuka…ir laukia uz kampo kol nakcius susigundys…po teks vesti ir vaikus auginti Juokiasi

Nu jei toks brungus, tai gal Nabago jau ten tas su varikliu? Cha cha

nakciau, jamk, nes jeigu ne tu, kazkas kitas pajams Cha chap.s. pajamciau dvirka Cha cha

Suomis, pagalvojau! pagalvojau ir tebegalvoju. Girtas Juokiasialia tai ateini kai dvirkininkas apsiredes, ta trosa nu… pats supranti Cha cha, ir nutruktu tas zyvcikas, kai davei ble. Juokiasi Juokiasi Juokiasidel Nabago jau irgi viskas apmastyta- zinau as ta laiptine kur bus laikoma. Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Sharai, tai as ne del saves, del tos panickos, simpatiska tokia. Cha cha jauna dar, nu reikia jai gyvenimo pamoku, paciai po to geriau bus, cia grynai is altruizmo. Girtas Cha cha

nakciau, jamk dvirka, po to prisiduok mergiotei kartu su dvirka ir sakyk kelios sekundes ir buciau nebepagaves vagies, prakirtau galva, be tpabego suka, o dvirati spejo ismest Cha cha busi hero, gal ir inbrukt gausis Juokiasi Cha cha Gerai

cia uz dvirka ji taip ziauriai? Juokiasi

Nu, merga atsiveja, o anas vietoj:youtube.com/watch?v=T4Qw-bmt7Ss Cha cha

mergiote galvoja - pajams dvirka, po to prisiduos man kartu su dvirka ir sakys kelios sekundes ir buciau nebepagaves vagies, prakirtau galva, bet pabego suka, o dvirati spejo ismest…tipo galvos kad hero, gal ir inbrukt gausis…o as tik pyst ir zagsan su pareiskimu Juokiasi

Pas Shara mielkas kriminalizmas venomis tiesiog teka. Cha cha Juokiasi primine man frukta- tai zmonems omarus daro- pribega is galo ir pridusina koki gryba. issega auskarus auksinius, grandines nujama, apsvarina viska, po to stovi salia ir laukia, kol atsiciuchins, sako,- nu kaip jus? Šypsena Šypsena Šypsena ejau ir pamaciau, kad jus cia gulit, jums bloga pasidare. Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Netoli taves vienas voliojasi, nubegi ir paimi Cha chalietuvosdiena.lrytas.lt/nelaimes/lnk-vadove-pateko-i-avarija-nu kentejo-dviratininkas.htm

Kur jūs tų gražių dviratininkių randat? Šį sezoną dar nemačiau. Cha chaTreneris individual dviratį pasidarė, tai sakė, žmona neleidžia kartu su ja su dviračiu važiuoti, nes visi ne į ją, o į dviratį žiūri. Cha cha

sprendziant is dvirkos, tas dviratininkas su barzda buvo. maladiec LNK vadove. Gerai Gerai Cha cha

facebook.com/groups/438886969578357/permalink/838076212992 762/ Juokiasi Juokiasi Cha cha Linksmybės

pacana kaime taip prirakines buvau Valio Cha cha

Bl bl…suknistas draudimas… buvo ivikis draudiminis, viskas suforminta, draudiman perduota, zala paskaiciuota, laukiu ismokos, bl praejo menesis ir nieko, parasiau draudimui, tipo mentai neatsiunte rasto su kaltininkais ir pan, nors du kartus buvo priminta. Nu px galvoju, praejo dar menesis beveik ir vistiek dar saibu ner…Parasiau i policija, pasirodo dar tie negave jokio uzklausimo is draudimo Žliumbia Užsispyręs Kvankt? Skambinu draudimui tie vel atazus, vel persiunte man rasta kuri siunte i mentura, pasirodo miestas ne tas nurodytas… nu nx…gal jau pajudes reikaslai… Bl su lohais reikalu turet, neivienas subines nepajudins, nesutvarkys visko iki galo, pats turiu skambinet rasinet…