ble trecia diena is eiles man pries akis horizonte metosi dvirka uz kokius 500e, prirakinta troseliu, kuri as ir dantimis perkasciau, mastau a ivykdyt teisinguma kokias tai durai gyvenimo tiesu pamokyt…
Mano tik neimk, nuotrauką matei.
su taviskiu tai nexuy spygu teptis. ten realiai gatvej uz ta varianta 500e su rankom nunestu.
kiaura bobike…
nakciau nepagalvojai kad bobike ant zyvciko zvejoja ? pastate dviraliuka…ir laukia uz kampo kol nakcius susigundys…po teks vesti ir vaikus auginti
Nu jei toks brungus, tai gal Nabago jau ten tas su varikliu?
nakciau, jamk, nes jeigu ne tu, kazkas kitas pajams p.s. pajamciau dvirka
Suomis, pagalvojau! pagalvojau ir tebegalvoju.
alia tai ateini kai dvirkininkas apsiredes, ta trosa nu… pats supranti
, ir nutruktu tas zyvcikas, kai davei ble.
del Nabago jau irgi viskas apmastyta- zinau as ta laiptine kur bus laikoma.
Sharai, tai as ne del saves, del tos panickos, simpatiska tokia. jauna dar, nu reikia jai gyvenimo pamoku, paciai po to geriau bus, cia grynai is altruizmo.
nakciau, jamk dvirka, po to prisiduok mergiotei kartu su dvirka ir sakyk kelios sekundes ir buciau nebepagaves vagies, prakirtau galva, be tpabego suka, o dvirati spejo ismest busi hero, gal ir inbrukt gausis
cia uz dvirka ji taip ziauriai?
mergiote galvoja - pajams dvirka, po to prisiduos man kartu su dvirka ir sakys kelios sekundes ir buciau nebepagaves vagies, prakirtau galva, bet pabego suka, o dvirati spejo ismest…tipo galvos kad hero, gal ir inbrukt gausis…o as tik pyst ir zagsan su pareiskimu
Pas Shara mielkas kriminalizmas venomis tiesiog teka.
primine man frukta- tai zmonems omarus daro- pribega is galo ir pridusina koki gryba. issega auskarus auksinius, grandines nujama, apsvarina viska, po to stovi salia ir laukia, kol atsiciuchins, sako,- nu kaip jus?
ejau ir pamaciau, kad jus cia gulit, jums bloga pasidare.
Netoli taves vienas voliojasi, nubegi ir paimi lietuvosdiena.lrytas.lt/nelaimes/lnk-vadove-pateko-i-avarija-nu kentejo-dviratininkas.htm
Kur jūs tų gražių dviratininkių randat? Šį sezoną dar nemačiau. Treneris individual dviratį pasidarė, tai sakė, žmona neleidžia kartu su ja su dviračiu važiuoti, nes visi ne į ją, o į dviratį žiūri.
sprendziant is dvirkos, tas dviratininkas su barzda buvo. maladiec LNK vadove.
pacana kaime taip prirakines buvau
Bl bl…suknistas draudimas… buvo ivikis draudiminis, viskas suforminta, draudiman perduota, zala paskaiciuota, laukiu ismokos, bl praejo menesis ir nieko, parasiau draudimui, tipo mentai neatsiunte rasto su kaltininkais ir pan, nors du kartus buvo priminta. Nu px galvoju, praejo dar menesis beveik ir vistiek dar saibu ner…Parasiau i policija, pasirodo dar tie negave jokio uzklausimo is draudimo
Skambinu draudimui tie vel atazus, vel persiunte man rasta kuri siunte i mentura, pasirodo miestas ne tas nurodytas… nu nx…gal jau pajudes reikaslai… Bl su lohais reikalu turet, neivienas subines nepajudins, nesutvarkys visko iki galo, pats turiu skambinet rasinet…