A-gurken

A-gurken

As kai pacukas buvau, tai ****indavau zenkliukus Juokiasi

mes ****indavom ,pakol nesugavo kazkaip draugelio savininkas ar pan.serviso teritorijoj kazkokioj.Tada visu musu tevus iskviete ir norejo ismust pinigus uz auto perdazyma.Aisku motinos ABsiverke ir paleido ta draugeli. istoriniu auto numeriai nebebus rudi kaip ir taksi galtoni.Visi bus balti

atgaiva akims po to baisaus Cvieko

tai ką tavęs tevai neauklėjo? Nesu nieko nupisęs vaikystėje, paskui nebent yra buvę turto prievartavimo atvejų kai jau buvau didesnis, bet čia prievartos būdų, o ne v tiharia Nekaltas

auklejimas turto prievartavimui skaitosi geriau Cha cha Gerai

kaip buciau vaikystej atrodes Kvankt?, lupdamas uzrasa Moskvich, arba LAZ

ble turiu silpnybe salono valymui.Visgi masina poros metu senumo, norisi ,kad butu idealu. Sian atlikOu standartini kasdienini ABsitvarkyma:ibb.co/jDc8eb

Rafinuotas: Auklejo, o Ypac po to, kai stalciuj rado daug zenkliuku ir nepatikejo, jog draugas atidave Juokiasi

roflai: ka ten reketuodavai? valgykloi is mazesniu mokiniu buterbrodus atiminedavai ar bulkutes?

O siaip tai, esu 13 metu budamas nu*pises maskviciu, kaip tik buvo tuo metu filmo ‘Gone in 60 sec.’ prezentacija ‘Planeta’ kino teatre. tai kazkaip uzkabino, maniau pameginsiu… Pavyko. Šypsena

heaton, kažkaip nesiriša mintys Cha cha turi silpnybę valymui, bet tuo pačiu užleidi iki tiek, kad cheminio reik Cha cha

Ale tu matai, Raplį auklėjo gerai, tik va kas išaugo, velniai žino. Tai gal neauklėjo gerai visgi? Cha cha

nu va vogt negražu, čia žmogus bent jau tik turtą prievartaudavo Cha cha Cha cha čia daug maž iš serijos “nu rūkyt rūkysiu, bet gert nemesiu” Cha cha

Kas čia tas turto prievartavimas, palyginus su sunkiu vaiko nusikaltimu ženkliukus lupti. Cha cha

Nepamiršiu istorijos, kai kokiais 2003metais fntt perspektyvus jaunuoliai Paangoje nufyrfino nuo mazdos 626 kalpokus, aisku pagavo ir isleke is darbu, dar buvo atgarsiai, kad tikrai rozem klota karjiera nusimate.

krc mes turejom kolekcionieriu, kuris pirkdavo tuos zenkliukus.Dar tada ejo kalbos, kazi kiek duotu uz ferari zinkliuka? Gerai,kad mus wustabde tas ivykis ankstesnis Cha chaZhakas, nu tai cia ABvalyta, db neturiu foto pries valyma Cha cha

Pas mus sklido kalbos, kad 600 sel priekinis zenkliukas sidabrinis Cha cha

Nu nx kalbos ir nu nx tuo metu turet 600 Juokiasi

heaton,o kodel visus numerius vel atkeis ?