a gers garazhs?
a bobishka mashina?
mtb
ne mtb cia street’as - misinys tarp bmx ir mtb. siandienos pirkinys vietoj yamaha aerox
na bet panasu i mtb …kiek jei nepaslaptis sumokejai?
~1000, 2x mazesne nei rinkos kaina - kaledinis sezonas vien detaliu cia uz 4000lt be pacio dviracio remo
raimukai: o ant crf sudeti ledo shipai: i374.photobucket.com/albums/oo189/matasrinkevicius/65086_179471 868729548_100000002079251_632679_7916509_n.jpg
turcius
A kūr alūs?
Sake Arnas, kad domejausi? …jo as ir galvoju susisypuoti siai ziemai, tik dabar galvoju ar pirkti sypus specialiai tam pritaikytus ar siaip varztus sukti
cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-250-PACK-PRO-GOLD-ICE-RACING-SCREWS -ATV-MX-1-2-INCH-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem5641166107QQitemZ37045917 3127QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories tiek uztektu dviem padangom?
fatun maziau baruose alaus gerk yozai i fotke netilpo, siaip yra saldytuvas vien alui
) raimukas pirk is manes 200vnt 100lt koldkutteriai. susukti pas mane i tas vietas kur orginalus islakste, tai laiko be problemu ir ne vieno nepameciau po 1.5h vaziavimo. google.lt/images?hl=lt&biw=1280&bih=632&gb v=2&tbs=isch:1&&s a=X&ei=35v-TJ24DJGx8QPtgcWMCw&ved=0CDAQBSgA&q=kold+kutter&spell =1reikia apie 500vnt i abi padangas. arba pirk 200vnt is manes, ir yra padanga sugreziota jau pilnai 300lt
Matt> reik pasigalvot ar verta tiek moketi del poros isvaziavimu ant ledo o kuom blogi sypai is ebay kur numeciau nuoroda?..pardavimui turi galine ar priekine?
Ne, jei jau vien alui šaldytuvas yra, tai čia konkretus buožė gyvena
pardavimui galine, bet ne pas mane. arba yra visas komplektas su samariezais sugreziotu padangu uz 300lt, bet as deciau tuos koldkutterius ar taviskius kur rodei panasiai gausis su siuntimu tau jie, jei muito negausi, tai siulau tiesiai is manes pirkti laiko sutaupysi, gal pora litu prarasi. o del to vaziavimo daznumo tai kaip paziuresi, ledas gali ir visa ziema laikytis, as bent sezono neuzdarysiu, smagiau nei ant sausumos vaziuoti yozas saldytuvas ne mano, tik turinio atsargos
o kuom blogai tas komplektas sugreziotu uz 300? as galine turiu sena, man labiau reiktu priekines paruostos, o galine susigreziociau pats … o del siuntimo tai gautusi pigiau, nes siusciausi i uk
Prasideda atmazai - mano-nemano. Buožė
skype matasrinkevicius atsiusiu foto padangu pasnekesim
lizingu viskas koks buoze
zjb zenklas matts parking only
fcuk yeah