a geri sitie?
tarkit nuomone Pioneer P-9600-MP
pats neklausiau ,bet is audiofanu nuomoniu tai neblogi , kaip sako “groja” sitie
visu ju beda ta pati- atrodo siaubingai kiekvieno auto interjere
Geri. Buvau sumastes i savo ubagike detis, bet nepatiko dizainas labai. Kazkaip ne i tema tas ekranelis atidarius snuki… O groja tikrai labai gerai
man snukis grybaut pradėjo, tai stengiuosi kuo mažiau atidarinėt galėtų nebūti to “pianino”
beje, pas mane deh8400mp, išvaizda beveik nesiskiria, išskyrus spalvotą displėjų
ir kodel as to ‘gerai’ per 3m neradau niekur pas sita? kol neperjungiau i ‘network’ (kiekvienas priekio garsiakalbis + bosas valdos tada atskirai) rezima ir neismeciau komponentu krosu isvis kazkoks nesusipratimas buvo… apie dizaina, sidabrine spalva, neonini svietima ir delfinus isvis tyliu… cd daznokokai neatidavineja, reik spaudaliot ne viena kart, buvo nusproges ‘remote’, bet cia mano kalte, bo laidukas prasitryne… Dabartinis bajeris po stovejimo- neisijungia vidinis ekranas ir visas ant tos vidines paneles valdymas
panarsiau net’e- akurat, cia anu tokia liga
Turint galvoj, kad pirkau visiskai nauja ir usintas visiskai nedaug- nu nx toki ‘aukstos klases’ delfinini pionieriu
Pirmas ir paskutinis magas is pioneer
Dizainas siuolaikiniu grotuvu toks “nekrentantis i aki” Vis del to ju rinka po truputi siaureja - gamintojai daro integruotas audiosistemas ir tokiems pritaikymas gaunasi sunkus.
tik durns buvau, kad nestumiau ano, kai dar uz 1k.Lt+ anie vaiksciojo deveti… dabar gis, avtapliuse toki galima pajamt uz 560Lt Kai saka, lYYYgis
nu tai jau sistemos suderinamumas su magu kita kalba
o cia dauguma is jusu labai jau skiriat ta garso kokybe? …kai man vienas zmogus pasakojo(jis is to duona valgo), juokinga sako, kai ateina zmones, ypac jauni bachuriukai, ir klausia kuris magas gerai groja, tai tada tenka paaiskint, kad apie kokia grojimo kokybe galima sneketi, kai bus klausoma muzika, kuri bus parsiusta is interneto, simta kartu perrasyta ir pan… beto dar suzinant per kur ji bus leidziama tai isvis tas klausimas pasidaro juokingas… Aisku kiekvieno gamintojo magas turi skirtinga grojimo specifika, kuria atskirti gali kiekvienas
… nors man paciam yra teke pas save y masina ysideti alpina cda 9855r, tai grojimo kokybes skirtumas buvo juntamas, lyginant su senuoju magu…
jai pirkciau tai tik su USB arba MMC/SD korteliu skaitytuvu,nes uz.pi.sa tuos kompaktus rasineti
man tai nepatinka mp3 ar ten usb, ysirasau viena audio cd, bet geru dainu, kurias galeciau klausyti nuo pirmos iki paskutines ir viskas
turiu deh 77mp. ir panasaus lygio, 9600 neturejau,(tiksliau ir nenorejau tureti, del rafinuoto dizaino )tad negaliu vertinti. kas man 77mp nepatinka
? -zemo pas ji belenkiek, kaip ir pas visus pioneer
. -teksto scroll`as, kaip ir pas BP vienkartnis, lyginant su jvc sh serija, galima nusistatyti kad eitu pakartotinai
-mygtukai ala chromas ant plastmases
jau kaikur luptis pradejo. -nepatogus reguliavimas turiu dar sh 9101 ir 909 manau pasiliksiu sau senuka 909, nes kolkas jame matau tik +
nu as jau tris magus pakeites JVC SH serijos turejau 99,paskui 9101,dabar 751 manau ir liksiu istikimas sitai serijai ateity
manau, kad skiriu ta kokybe, del to paties, protingai isleidziu pinigus komplektuojant auto… Nu bet sits gaidzius defliundinis Gal ans ir ‘groja’ (prieky komp infinity kappa perfect), bet, lyginant su pries tai buvusiu JVC KD-SH99RB zyle, o po to trumpai 1.6D (teko stumt, bo su lazeriu prasidejo bedos), jvc visa galva ties ‘grojimu’, mano nuomone, aukstesnis
o ir tie 9600 nustatymai
7way (kiek pamenu) akvalaizeris, su kruuva dar derinimu jame, visokiu bbs, hjes, ir tt ir pan… kokias 5min groji per mygtukus naujai, jei akumas buvo atjungtas ir jei visus nustatymus susirases kur, kad nereiktu grybaut vel is naujo… nx nx… ir kam visa tai? Pajami koki beckeri- beveik jokiu papildomu nustatymu- bass, trable ir GROJA… neisivaizduoju ka cia daba jamt reiktu vietoj sito
manau, bandysiu becker gran prix’a
Kazkokia Sony panasaus tipo yra
jei plaukioja delfinai vadinas geras jei ner delfinu fufliakas