A geras salonas?
Na dalywei ispeikit… ale gajdys
kaip dzipui tai jis afigienai geras
man ir dzYpas bet tiek pilti dar nepasirenges i masina
o *kekšė* iš kur tiek šlėktų padaugėjo?
NOrmaliai uzvaziuoji i degaline… istati pistoleta ir eini ramiai kalusyt radio… nes reik gerai luktert kol pilnas privarva
dujos tada, nes pilti i dzipa benza tai
kurwa kiek lenku
kaip dzipui tai px. bet jei lengvosios toks butu, tai iskart tave prakeikciau uz tai kad apie mano salona kazka negero sakei
O kokias cia dzipai lengvatas del salono igije?
na jie is principo visada atsilikdavo nuo lengvuju salonu is ten ir atsiradusios lengvatos
Na nezinau kuom lengvosios salonas labai geresnis uz sita… Medis, oda, sildomos sedynes, el. sedyne, atskiras sildymo valdymas galui, taip pat isputimas oro atskiras gale sedintiems. Galines sedynes visaip reguliuojasi taip pat. tai gi… Barodocioku ir visokiu daiktadeziu dafiga… O dujos i sita motora nesistato
ne ispildymu,o dizainu, jptvmt
Kas del Vilniaus raj., tai anokia cia naujiena Maisiagaloj, Nemencinej sunku susneketi lietuviskai
Kaimas Karvys - neimanoma susisneketi
Senoji Riese irgi Lenkija
Salcininkai irgi geri
Deja tenka garbe gyventi Lenkijos teritorijoj…
nu nu tai dizainas cia jau pagal skoni… tiap kad pvz man pats naujausias saab dizainas salono ir paneles tikrai prasciau nei to pacio pajero
Zinau, juokavau del salonu Iki kokiu 1990m. tai ten isvis nesusipratimas
zinau zmogu kur vazinejo su montero ir su dujom, bet ta masina jau senai i latvija parduota.
amerikonam ejo 3.8 mataras jei neklystu… ten ne GDI ir del to dujos statosi… o i 3.5GDI neina istatyti (tiksliau galima, bet tada neveiks ant benzo)…