A geras salonas?

A geras salonas?

Na dalywei ispeikit… ale gajdys Cha cha Šypsena

kaip dzipui tai jis afigienai geras Mirkt

vilniaus-r.lt/index.php?id=1005 Gerai Gerai

man ir dzYpas Apkabinimas bet tiek pilti dar nepasirenges i masina Cha cha

o *kekšė* iš kur tiek šlėktų padaugėjo? Apakęs Apakęs Žliumbia Užsispyręs Ignoruoju

NOrmaliai uzvaziuoji i degaline… istati pistoleta ir eini ramiai kalusyt radio… nes reik gerai luktert kol pilnas privarva Cha cha Šypsena

dujos tada, nes pilti i dzipa benza tai Vau!

kurwa kiek lenku Vau! Juokiasi

kaip dzipui tai px. bet jei lengvosios toks butu, tai iskart tave prakeikciau uz tai kad apie mano salona kazka negero sakei

O kokias cia dzipai lengvatas del salono igije? Cha cha

na jie is principo visada atsilikdavo nuo lengvuju salonu Mirkt is ten ir atsiradusios lengvatos Mirkt

Na nezinau kuom lengvosios salonas labai geresnis uz sita… Medis, oda, sildomos sedynes, el. sedyne, atskiras sildymo valdymas galui, taip pat isputimas oro atskiras gale sedintiems. Galines sedynes visaip reguliuojasi taip pat. tai gi… ŠypsenaBarodocioku ir visokiu daiktadeziu dafiga… O dujos i sita motora nesistato Liežuvis Klasta

ne ispildymu,o dizainu, jptvmt Cha cha

Kas del Vilniaus raj., tai anokia cia naujiena Šypsena Maisiagaloj, Nemencinej sunku susneketi lietuviskai Šypsena Kaimas Karvys - neimanoma susisneketi Šypsena Senoji Riese irgi Lenkija Šypsena Salcininkai irgi geri Cha cha Deja tenka garbe gyventi Lenkijos teritorijoj… Liūdnas

nu nu tai dizainas cia jau pagal skoni… tiap kad pvz man pats naujausias saab dizainas salono ir paneles tikrai prasciau nei to pacio pajero Šypsena

Zinau, juokavau del salonu Mirkt Iki kokiu 1990m. tai ten isvis nesusipratimas Šypsena

zinau zmogu kur vazinejo su montero ir su dujom, bet ta masina jau senai i latvija parduota.

amerikonam ejo 3.8 mataras jei neklystu… ten ne GDI ir del to dujos statosi… o i 3.5GDI neina istatyti (tiksliau galima, bet tada neveiks ant benzo)… Šypsena