a gerai priziureta?

a gerai priziureta?

MOMO rulez Gerai

Gerai prižiūrėta Gerai

kokia rida, tada galima sakyt ar priziureta, ar dar nespeta sudrozt Cha cha

rida 157k Cha cha nu tiek skydelyje… realiai turbut du x, atsizvelgiant i tai kad masinai 10 metu ir cia dyzelis. tai va svarstau ar salionas originalus is gamyklos ar kazkada jau pakeistas Nekaltas

o siaip reguliariai naudojama turtle wax kremas su kondicionierium Gerai

YCpr0s> toks gelsvas birzgaliukas?

siaip atrodo vos ne kaip naujas, gera oda, gerai priziureta Šypsenacitrina.lt/musu_auto/Power/DSC02781.jpgcitrina.lt/musu_auto/Power/DSC02783.jpgcia atseit su 117k km, bet kaip matosi, niekas jokiais pieneliais nera tepliojas Šypsena

trushka> tas pats Mirkt buna zalioj arba geltonoj bonkej.

YCpr0s> tai reiskias ir as toki pat naudoju,bet mislYjau,gal koks kitas dar yra Nekaltas

man tai ta priemone Gerai suminkstina ir neleidzia issauset pries saule. tik turbut jei oda stipriai pavargus tai tepkt ten kiek nori nieko nepades

kai oda stipriai sudirbta, belieka dazymas.

As irgi siandien salIona neblogai atnaujinau. Kietas

kai baigsi antra foteli butinai idek foto Mirkt

Nepatikes daliwei, galvos, kad taip ir buvo. Nekaltas Cha cha

tai veiloks reikejo dar pries darant nufotkint, kad butu su kuo palygint Cha cha matyt pats netikejai kad taip kokibiskai iseis Cha cha

tai idek tik su vienu foteliu atnaujintu Cha cha o kitu ne’ Cha cha tada skirtumas matysis Cha cha

Koks Kvankt? patiketu, kad tokiom priemonem bus toks rezultatas. Cha chaBYTWA, gal rytoj taip ir padarysiu. Šypsena

manIceu tikraij geraij isvaksOtos sedInes Taip su kOkiu vaksu vaksavai ??? pasakIk man !!! kokiu Valio ??? Klasta

Rimtai, kokias priemones naudojat atnaujint odai? Aš su paneles blizgikliu purkštelnu, bet labai trumpai laikosi Cha cha