A/C

A/C

Sveiki. Namie noriu suinstaliuoti A/C unit’ą. Paruošimas kažkoks kažkada darytas. Kur kieno kokios rekomendacijos Vilniuje (bet gali ir iš toliau atgazuot)?

qwatre tvarkingai GeraiAC montuoja kol ziema Cha cha ne tada kai senukuose net ventiliatoriu nebelike Juokiasi

Ir tai dar, manau, per vėlai darau Cha chap.s. foto - technologinis šedevras 1989 Girtas

žvilgtelėjes į foto iškart apie Rafi pagalvojau Nekaltas

Foto zylo interjIoras, o jis apie Rafi galvoja Ne

man tai irgi cėškė Cha chakai turėjau ceškutę taip odinio salono norėjos, kad net nusipirkau už 100 ar 150lt V8 salona ir sudėjau, nors neitin tilpo galinė dalis iš pločio.

Skirtingi salionai ceškės ir šito. Jau spėjot pamiršt - vis tas geras gyvenimas Cha chaTai kaip su A/C? Kas kokį *bliamba*ą turit?

Daug kaimynų iš www.specdarbai.lt užsakinėjo. Keli porino, kad išnagrinėjo N offerių ir pas juos buvo geriausi, bet mano nuomone čia labai individualu ir priklauso nuo to kiek € gali skirt, išplanavimas, kvadratūra, poreikiai ir t.t.

turiu gree nx gaidys. ir jau nustojo saldyti/sildyti Piktas kokie 5m eksploatacijos. po poros metu nustojo flapai normaliai vartytis…

mano pirma vasara bus naujoj troboj, tai naiviai nesidėjau kondyškės, o planuoju naudotis grindiniu šaldymu iš oras vanduo katilo. Bet truputį bijau, kad sąnaudos gali būt didelės elektros. Gal kažkas bandė, naudojosi? Aš dar per stoikes buvau įjungęs porai dienų per pačius karščius, tai bent katilas rodo mažas sąnaudas. tipo tik 17kwh. O pati vėsa man daug malonesnė nei kondyškės.

grindinis nėr kažkas wow. Dar jeigu laminatas/parketas tai skirtumą išvis sunku pajaust. Be to reik labai atsargiai tokiu atveju dėl temperatūrų skirtumo, yra kam tokias grindis suėdė kondencatas. Su plytelėm pusė velnio, bet A/C neprilygsta.

teko atostogauti sodyboje su grindiniu vedinimu, grindys plyteles, nx gaidys visiškas.

Pas mane klijuojamas vinilinės grindys visuose namuose, įskaitant ir vonios kambarį. Man pats vėsumo pojūtis daug malonesnis nei kondyškės bent per tas porą dienų pasirodė. Žiauriai nemėgstu, kai pučia vėsų orą AC.

o tai kondyske ne ilgalaikis? padirbo 2metus bam 1500euru naujam Šypsena

Seniau daiktus gamino…name 2007m, 3 samsungai sumontuoti. Pernai is neturejimo kur det pinigus, padariau visiems aptarnavima (isvale visas dezes, naujai perpilde, ventiku guolius pertepe ir t.t.)…nors veike ir taip gerai. O dabar laikai: stataisi, kad su mintim po 2m keist…ir taip viska: nuo skalbenkes su plasmasiniu bugnu iki…bet ko Šypsena.

Jei tik šaldymui naudoji, tai kiek ten dienų per metus tedirbs? Šypsena Ir laiko tie Gree, gal kaip koks savininkas papuola Šypsena

Quatt, aš tik su Daikinais susidūręs, turėjęs - problemų nebuvo niekada su jais. Gerai Montuotojai, deja, jau skandinavais patapo. Cha cha Tvarkingi bernai buvo, gaila. Blogai

trys vasaros kaip ruošiuosi išbandyt vėsias grindis - ale vis nebuvo tokio poreikio Nekaltas

sikseri jei ten pas tave a+ ar daugiau tai net nereikia kondiskes…