98 windows nera garso

98 windows nera garso

suinstalinom windowsus kompaktas kuriame buvo grasas nesiinstaliuja praso visokio velnio ir neveikia gal yra universalus garso draiveriai kad juos yrasius garsas butu?

driverius bandei instalint
jai pirkai nauja kompa turejai gauti cd su sound drivers suinstalini ir turi groti viska is eiles
beje jai neturi cd nete tikrai rasi pagal savo garso plokstes gamintojo svetaine

Krc reikia draivu tavo garso plokstei Cha cha nete ieskokis Labas

Iš Tavo info chren ką suprasi.
Jei garsas integruotas, tai lendi i pagrindinės plokštės gamintojo puslapį ir parsitempi reikalingus draiverius, jei ne tai garso plokštės gamintojo puslapyje turi ką nors rasti.
Kokių nors unoversalių draiverių garsui nėra. Su vaizdo ir garso CODEC’ais visai kas kita.
Kol kas tiekLabas

atsidarai kompa paziuri cipseta,pagal cipseta per http://www.google.lt pajieskai ir atsiunti drauveirius,jai ir tada nepades,tada nesk i taisykla.

kurioj ten vietoj parasyta kas tas gamintojas ir kokiu draivu reik? pas mano draugely integruota

Tai tiesa chren suprasi kad ir norėtum patart.
Aš manau kad tu turi CD kuriame yra šitie draiveriai,bed neišeina kaip
"įpiršti".Būna taip su win98.Negi iš to cd neina sužadint nei setup nei
autorun? Po to bandytum per kontrol panel Add new Hardware. Ten irgi
yra pora variantų kaip ipiršt .Nu bandyk ir rašyk kas ne taip.

Daugiausia būna VIA Technologies. AC`97.

ten kai instaliuja tuos draiverius tai kazko neranda ir praso 98os kompakto ir tam cd to failo nera ir taip ne vieno failo o daug neranda ir nezinau ka daryt tie draiveriai yra supisti ir man kitu reik tai sakykit kur ten parasyta ta firma ir bandysiu ieskot nes jau jis zmogus savaite be kompo sedi
pas jy duron 1200 o kokia plokste tai nezinau

Tai jei praso visokio velnio, tai ir duok jam tai. Parasyk, kokio velnio praso.

ilgai rasyt be to neatsimenu geroiau naujus draivus gausiu gal versija naujesne taip nedurniuos tik sakykit kur paziuret kokia ten plokste?

Tie draiveriai, beveik viskas, kas reikalinga, yra tavo instaliaciniame win98 kompakte. Nieko internete nerasi. Kai praso 98 kompakto, tai ji ir pakisk.

tai kad jame ka nors rastu tai as ir temos nebuciau uzvedes nieko ten jame neranda ir nieko as negaliu padaryt kaip dar tau isaiskint uzpiso tie 98Piktas
tai kur rast kaip ta plokste vadinasi?

[/quote]

Tie draiveriai, beveik viskas, kas reikalinga, yra tavo instaliaciniame win98 kompakte. Nieko internete nerasi. Kai praso 98 kompakto, tai ji ir pakisk.

[/quote]

Taip tiesa .Tau neberanda win98 instaliacinių.Tu turi nurodyti kur jie
yra. Aš darau taip.C diske įrašau Inst ir ten sudedu instaliacinius
ir iš ten instaliuoju.Tada kompas žino iš kur "gavęs" ten ir ieško ir
niekada apie win98 klausimų nebebūna.

Kaip tu rasi, jei esi uzssispyres. Parasyk tada MB modeli, o tada jau paieskosim. O jei nesugebi pakartoti, ko praso instaliacine programa, tai ANT POPIERIAUS uzsirasyk, galesi prataipinti i banga nuo jo.

kas tas MB nezinau o as dabar prie savo kompo namie sedziu tai nezinau kas ten parasyta buvo o eit iki draugo neturiu laiko

Ne tik užsispyręs bet ir be kantrybės ,o juk dar tik 17 m.
Kas bus kai 60 bus?

Matyt aukstos klases specas Juokiasi

na jau toks esu