9-5 ant sniego
kaip sitie saabai vadeliojasi?
Parvaziavau ka tik is Klp. Iki kauno viskas ok, sausas kelias. Nuo kauno sninga, pusto. 90 km/h gana saugu, tiek tik, kad komplikuota persirikiuot. Nu bet vilnius - tikras siaures asigalis. Atkarpoj tarp tunelio ir Vingio parko - 3 avarijos. Mergaites su fokusu islekusios, tada trys masinos susikulusios ir audi irgi pusny.
audi pusny matyt kazkas specialiai stovincia audi sniegu apipyle
as maciau prie monetu kalyklos kazkaip sugebejo zmogus tiesiai i pusni ivaziuot
Vadeliojasi, suprask vairuojasi? Yra keli dalykai kurie man tinka sioje masinoje. Pagreitis, ypac 2 ir 3 pavarom. Nieko cia nepapasakosi, patirt reikia. Stabdziai - labai geri ir suteikia saugumo jausma. Neperkrauta elektroniniu zaisliuku, viskas paprasta, vos keli mygtukai. Stabilumas, pakaba kieta, i posukius gali belenkokiu greiciu ieiti. Yra keli dalykai, kurie netinka. Netiksli mechanine pavaru deze ir prasta garso izoliacija (padangos, vejas) vaziuojant didesniais greiciais.
Nu dar ir alfa romeo maciau pusny, jei ka…
o kaip dureles? nebarska? nes su tokiu modeliu labai nedaug teko vaziuoti. prie aeropolio kelis simtus metru tik ten sedanas ir aero buvo
man maniskis irgi tinka ir patinka. tik ■■■■■■ pirmas begis. jis niekam tikes. nei ten greicio imanoma susirinkti, nei siaip ka padaryt. arba stovi vietoj ir is ratu dumai eina, arba variklis zviegia, o vaziuoji letai
tai sitas irgi aero. ne, pas mane barska bagazines lentyna. bet nestipriai. na, su pirmu as kazkaip susitvarkau, tik 2 kart iki ribotuvo daspaudziau. siaip jei noriu sustartuot, tai suku pirmu iki 4000 rpm ir tada jau antru.
as nemoku pajudet su daugiau apsuku. stoviu vietoj ir dumai is ratu eina. o dar kartais apie koki cipsa pasvajoju. 150kw