7200 vs 5400 rpm

7200 vs 5400 rpm

Žinau kad tema yra gerai išdiskutuota interneto platybėse, bet vis tiek domina jūsų nuomonė, nes kiek skaičiau, tai jos gan prieštaringos. Žodžiu nusipirkau galingą laptopą, viskas būtų ok (neskaitant kelių dalykų, bet apie juos žinojau ir susitaikiau) bet va 5400rpm hdd stabdo nors tu ką, nors ir tipo hibridinis su ssd cache… SSD yra gerai, bet normalus bent 500gb kainuoja kosmosą, o dėt atskirą kokių 60gb vien OS kažkaip irgi atrodo žaidimas man. Nekaltas Svarstau, ar verta pirkt hhd 7200rpm, koks realus būtų skirtumas užsikrovimo trukmėje, programų atidaryme ir pan ? Nekaltas Ir ar eitų paskui kam nors parduoti 1tb 5400rpm laptopo hhd ne už alaus butelio kainą ?

koks kompas? ar nera galimybes esama diska kisti vietoje DVDROM, o i jo vieta ideti kad ir 120GB SSD?

visuose yra galimybė vietoje dvd dėti hardą, jei apskritai ne ne slimas be dvd…

buna netai zinok ir tiesiog be DVDROM notebuku. Pats buvau nustebes. 1a.lt/kompiuterine_technika/nesiojami_kompiuteriai/len ovo_y 5070_59429428Zmogus ieskojo kaip tik notebuko galingo, su gera VGA, o va ziuri, kad arba lenovo arba acer. Cha cha lenovo neturi CDROM vietos, kad damesti SSD, o ACERi pirkti kaip ir ne fasonas. Cha chaO su tokia VGA daugiau notebuku lietuvoje ir nerado. Tai ir renkasi dabar. Ziuresime ka pirks. Girtas beje, is blogiausios situacuijos galima gi su kokiu USB HDD issisukti.

Na pas mane kaip tik acer, man fasonas buvo. Cha cha Nes prieš tai turėjau acer laptopą 4 metus, drožiau kaip tik mokėjau ir dar dabar gyvas, po teisybej, dabar iš jo rašau vis dar. JuokiasiŠitas pas mane rde.lt/products/lt/150/26518/sort/1/filter/0_0_77_404/VN7-7 91G-17.3-i7-4710HQ-8GB-1TB-NX.MQREL.014-ne%C5%A1iojamasis-kompiuteris. html neskaitant kad touchapadas beviltiškas ir wifi modulis ne koks, daugiau žvėriukas Gerai kadangi norėjau žaidimams, filmams, galingo, didesnio, geru ekranu ir pigiai. Šypsena Šiaip jis turi m2 ssd jungtį viduj, nereikia nei dvd-rom naudot, bet blin kažkaip tie du hhd Nekaltas Nors turbūt geriausias variantas būtų. Nekaltas

jami 120gb ssd, operacinei ir kokiem keliems žaidams, o likęs hdd bus pr0n kaupimui. 7400 pamiršk, ne tie laikai jau. iš vis, koks tikslas permokėti žaidams imti laptopą? jami dėžę, kur galėsi betkada swapinti vaizdą, hardus, ramus, plokštes už mažiausiai 30% pigiau. tiesa, reikės į gerą moniką investuoti.

Galvojau apie dėžę, bet esmė tokia kad jaunas esu, tik dar bandau gyvenime sau rast vietą, tenka keist gyvenamas vietas, tai dėžę užsiknisi tampyt arba iš vis neišeis to padaryt… Šiaip kaip laptopas tas 17’ acer’is irgi savotiškas, jau nesmagu tampytis, bet vis dar įmanoma Nekaltas To man ir reikėjo Nekaltas

Tiesa, o garantija dingtų jei įsimesčiau tą ssd ir gal dar pasikeisčiau wifi modulį ? Nekaltas Ar čia reikia klaust konkrečioj vietoj kur pirkau?

klausk, dažniausiai taip.

teks jaučiu kankintis su tuo hhd, nes 3m garantijos irgi nesinori prarast Kanda Nors dar niekad neteko realiai garantija jokiam daiktui pasinaudoti, bet niekad nežinai. Na nebent wifi užknis dar. Cha cha Qualcomm Atheros AR5BWB222 - kažin ar čia pats modulis toks beviltiškas, ar gali būt draiverių problema, kad keli geri metrai nuo rūterio iš kart krenta wifi padalos ? Visi skundžiasi su šituo laptopu dėl to. Nekaltas

M2 ssd jei turi, tai sveikinu! Cha cha tu isgelbetas! imi M2 jungties 120GB SSD ir busi ramus, turesi jau ne tik galinga, bet dar ir greita kompa. Manau kaip nusprendeme? DrovusKodel garantija turi dingti? gi lipduku nenuplesei draudziamu. arba galu gale tegu pats gamintojas ideda HDD. Beje, kuo blogai du hdd? Del wifi, bandyk atsinaujinti draiverius:atheros.cz/atheros-wireless-drivers.htmlPas mane pati irgi atheros kazkoks cipas (bet ne sitas kaip tavo), tai irgi **** prota periodiskai. jei ka paleidziu pompinti stipriai, buna random budu paluzta kol nedarai reconnect to wifi.

Turiu Acer S3 su Atheros AR5BMD222, tai irgi ryšys silpnokas, bet turbūt dėl sprendimo tvirtint anteną ne prie ekrano, o pačio laptopo galinej sienelej.

Sandman^KFMF, tai aš ir rašiau, kad visuose galimybė yra įdėti, kuriuose yra dvd, o būtent dvd nėra tik pas slimus ir aišku netbookus… aš irgi dėjausi vietoje dvd sdd, o dvd pasidariau išorinį, pasiėmęs keisą…

vietoj dvd hdd?? Na pas mane ir acer,is… bet tai ten jungties koki perejima reikia ar ka?

bay specialaus reikia. kaip pvz.extremetech.com/computing/131697-ivy-bridge-ivy-schmidge-ho w-to-replace-your-laptop-dvd-drive-with-an-ssd

Tik neskubekite deti SSD vietoje HDD, nes jei turite M2 jungti, tai tiesiog imetate toki SSD ir nesukate kiausu1a.lt/kompiuteriu_komponentai/kietieji_diskai_ssd/filt er/36 5-8490:370-49818

siluetaz> pačiam keičiant HDD į SSD tik apple nuims garantiją Juokiasi

Apsisprendžiau pirkti ir dėtis m.2 ssd Šypsena Dabar taip… Jeigu turiu hhd ir dedu ssd, noriu rašytis win8 į ssd, ar būtina atjungt hdd kol įsirašysiu ? Nekaltas Nes kiek skaitęs sako geriau atjungt, bet ar būtina, ką duoda tas ? Užknisa rašyt win apardytam laptopui, arba ardyt du kartus. Cha chaP.S. Ar jie visi vienodi ? Nes būna skiriasi kištukai jų, tarkim rog.asus.com/wp-content/uploads/2014/04/m2-ssd.jpg ir notebookcheck.net/fileadmin/Notebooks/Apple/MacBook_Ai r_13_ 2013/Samsung_PCIe.jpg , ar čia jie tinka abu į tą pačią jungtį, ar reikia žinot kokia pas tave ? Nekaltas

as kai keiciausi, dariau paprastai: pirma nusiklonavau veikiancia sistema (nes nesupista buvo niekas) su softu kuries prie hardo buvo, tada sukeiciau vietom ir tiek ziniu. paskui seno C disko net netvarkiau, nes “a vdrug” Šypsenao isemes dvd (sena harda idejau vietoj dvd, o ssd dejau i seno hardo vieta), uzdejau “dureles” (buvo prie hardo), o dvd romui is ebay paemiau maza keisa uz pora zaliu. nu jei kada dvd prireiks. metai beveik praejo. priereike 1 karta, kai cd issikept sugalvojau muzikai i masina Cha cha