60’s
anorexike, bet stilius cool
na zinai…Grazi figura nereiskia jog anoreksike. O diagnozuot kazka cia greit panos nori. Tiesiog yra panu kurios del geros medziagu apykaitos nepriauga riebalu. Yra tokiu kurios turi grazia krutine ir yra is liemens lieknos. Nereikia nekesti graziu dalyku vien todel jog ji tau asmeniskai kaip suprantu atrodo nesveikai liesa
Grazios , figuringos ( Su standzia krutine ir lygiu pilvu ) visada
Toms kurioms nepasiseke su figura ar veidu nereikia kitoms panoms - ligu israsinet. Neisvaizdios moterys nera blogis. Bet israsinejancios kitoms problemas del savo trukumu ar “privalumu” , tikrai nespinduliuojat gerumu.
geras flexable komentaras.
kad moteris butu sveika organizme turi buti kazkiek % riebalu
flexable, gi cia ryskiai matos, kad merga manekene, o jei manekene, tai turbut persirgus/sirgo/sirgs anorexija. man asmeniskai ziauru i tokias gatvej ziuret plonas, ir joks cia pavydas - man su figura pasiseke, sveriu, kiek ir turiu svert. o sita pakaba daugiau akis bado savo kaulais, o ne stilium
jega del tu anoreksiju tai is nuotraukos nelabai ka nuspresi, gal tiesiog smulkaus sudejimo mergina, o gal is tikruju kazkas negerai… siaip nemanau, kad jei kazkas raso ‘anoreksike’, tai pati butinai yra lasiniu kalnas.
tieisog nuostabiai atrodo !!! (nesvarbu anoreksike ji ar ne) as turiu toki pat suni ;DD
na kad nebloga liekna mergina ir stiliukas, kad ir nespalvotas, tikrai kiek juokinga ts diagnoziu israsinejimas, aisku buna kad jau skeletas is po odos kyso tada nekas… p.s. pati esu is neisvaizdziu storuliu, pavydinciu grazioms ir figuringoms, bet dar nereiskia, kad ant ju varyti reikia ypac jei atrodo sveikai lieknos (ne tik skeletas ir oda)
galit eit babai kaime pasakas sekti apie greita medziagu apykaita ir igimta lieknuma,bet cia akivaizdziai matos i kojas paziurejus,kad panele kelis menesius nevalgius.
tikrai ne,pazistu tokiu kurios valgo kai reikalas,o kojos dar kudesnes ;>
as valgau kiek noriu ,bet nestoreju . tfu tfu tfu graziai apsirengus
rankos kokios : / stilius
labai labai
ir koks galu gale skirtumas ar turi ji valgymo problemu ar ne, juk cia vertinamas stilius ne sveikata
suppah!
man labai prie širdies toks stilius.